Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Béziers Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Béziers Den här informationen är aktuell i juli 2015

Många turister missar Béziers vilket är synd eftersom denna vackra stad är känd både för sin choklad och sina honungskarameller. Det är en liten och mysig stad, så när du sett allt är det perfekt att ha en hyrbil och utforska omgivningarna. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen Bezíers flygplats är liten så det är inte svårt att hitta uthyrningsdiskarna som finns i huvudterminalen. De populäraste företagen är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i Béziers Överlag är vägnätet i Frankrike av mycket god standard. De flesta motorvägar förvaltas av privata bolag. Vägnätet är föredömligt men eftersom trafiken är tät är det ändå lätt att köra vilse. Körning på mindre vägar kräver detaljerad karta eller GPS. Flertalet motorvägar är avgiftsbelagda, men inte alla. Tänk på var du parkerar, framförallt nattetid. Använd gärna bevakade eller inhägnade p-platser och garage.

Låt inte bagage ligga synligt. Bensinstation heter station de service. Carburant betyder drivmedel i största allmänhet. På stormarknader typ Intermarché och Carrefour, tankar man billigt. Ofta en till två kr lägre pris per liter jämfört med vanliga tankställen. ###Platser i närheten :

SOTE
Sčte är både en hamnstad och en ö och brukar kallas för Frankrikes Venice. Du kan parkera din hyrbil i hamnen och gå på en gourmettur genom staden. Detta är en liten och vacker plats som är väl värt ett besök.

PARC NATUREL DU HAUT-LANGUEDOC
Om du vill få en smak av rurala Frankrike, kör till områdets nationalpark. Här kan du äta en picknick under träden, rida på åsnor och paddla kajak. Parken är belägen cirka 92 kilometer från flygplatsen.

VALRAS-PLAGE
Ta med en picknickkorg, solkräm och en handduk och kör mot denna familjevänliga strand bara en kort biltur från Beziers. Om du reser med barn är detta en perfekt plats. Det finns lekplatser vid stranden och många ställen att köpa glass på.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.