Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Barcelona Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning på Barcelona (Venezuela) flygplats Denna information är från juni 2015

Oavsett om du planerar att besöka turistdestinationen Puerto la Cruz eller storstaden Caracas kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Barcelona General Jose Antonio Anzoategui Airport (BLA) i Venezuela. ###Här kan du hyra en bil på Barcelona flygplats På flygplatsen hittar du bland annat biluthyrningsfirmorna Avis, Budget, Honk och Amigos Car rental. ###Bensinstationer i närheten av Barcelona flygplats Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.

Bensinstationen E/S Cajigal ligger på Avenida Ppal Sur, cirka 3,6 kilometer norr om flygplatsen. När du kör ut från flygplatsen tar du första vägen till vänster ut på Avenida Monseñor Jose Humberto Pararoni. Du fortsätter rakt fram tills du kommer till Calle Ricaurte där du först svänger höger, därefter vänster och slutligen höger på Avenida Ppal Sur. Du hittar bensinstationen på vänster sida. ###Kör i området kring Barcelona flygplats Flygplatsen ligger cirka fem kilometer söder om staden Barcelona och tolv kilometer från Puerto La Cruz. Storstaden Caracas ligger cirka 30 mil västerut och nås via väg 9 som ligger i anslutning till flygplatsen. Du till dig till och från flygplatsen via en väg, Avenida Monseñor Jose Humberto Pararoni. ###Kör till din destination

Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Barcelona flygplats till några av de mest populära destinationerna i området. ###Barcelona Kör ut på Avenida Monseñor Jose Humberto Pararoni och därefter via Alterna/Avenida Argimiro Gabaldón/väg 9 och du bör nå Barcelona centrum på cirka 13 minuter. Barcelona är en av de mest traditionella städerna i östra Venezuela, känd för bland annat sina koloniala byggnader. Barcelona grundades 1671 och är idag huvudstad i delstaten Anzoategui. Ett av stadens mest besökta sevärdheter är dess katedral och kyrkan El Carmen. Ett annat måste för den som kommer till Barcelona är shoppingcentret Centro Commercial Plaza Mayor som är det mest besökta i östra Venezuela. Utanför staden finns ett annat måste, de heta källorna Naricual, som ligger 15 kilometer från flygplatsen. Du når källorna via samma sträcka ut på väg 9, men istället för att svänga vänster in till centrum ska du svänga höger till du når Plaza de Naricual. ###Puerto la Cruz Cirka 16 kilometer norr om flygplatsen, via Alterna/Avenida Argimiro Gabaldón/väg 9, ligger Puerto la Cruz, också känd som en av Venezuelas främsta turistdestinationer. Här hittar du flera fantastiska stränder så som Arapito, Conoma och Isla de Plata samt en underbar nationalpark, Mochima National Park. Du hittar mängder med hotell och restauranger här, ett tips är att utgå från ”paseo Colon”, Columbus promenad. Utanför Puerto la Cruz ligger ett flertal öar som du kan nå med hyrbåt. ###Cumaná Ett annat måste för den soltörstande besökaren på jakt efter paradisstränder. Cumaná ligger drygt tio mil nordost om flygplatsen och nås enkelt via väg 9. Staden är, likt Barcelona, känd för sin kolonial-arkitektur. Här finns också ett stort gammalt spanskt fort, Castillo de San Antonio de la Eminencia, som kan ses från stranden. Det finns flera fina stränder i området, en av de mest populära är den palmkantade Playa Medina.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.