Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bodrum Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyrbil Bodrum flygplats

Vad planerar du att göra i Bodrum? Vill du festa eller njuta av den trivsamma atmosfären i Gundogan? Hur som helst kan det vara bra att hyra bil i Bodrum för att få så mycket som möjligt ut av ditt besök. Med Skyscanner är det enkelt att få en överblick av vilka alternativ som finns. Du bara fyller i Bodrum i vår sökmotor och datum och upp får du en lista över biluthyrare på Bodrums flygplats och de olika erbjudanden och alternativen.

Företag som erbjuder biluthyrning Bodrum flygplats

På Bodrum flygplats hittar du ett flertal hyrbilsföretag, däribland Enterprise, Hertz och Sixt. Hyrbilarna hämtas och lämnas vid terminalsbyggnaden.

De har följande öppettider:

  • Sixts öppettider på Bodrums flygplats:Alla dagar från klockan 08.00 till 23.00.
  • Hertzs öppettider på Bodrums flygplats: Alla dagar 24 timmar i dygnet.
  • Enterprises öppettider på Bodrums flygplats:Alla dagar dygnet runt.

Det är alltså så här lätt att få tag på billiga hyrbilar via Skyscanner på Bodrums flygplats.

Att köra från Bodrums flygplats

Flygplatsen ligger bara en kort bit från vägen D330 som länkar samman Yatagan och Karabag. D330 är också sammanlänkad med flera andra viktiga vägar i regionen, så när du fått din hyrbil på Bodrums flygplats är vårt bästa råd att söka dig till den huvudvägen.

Staden och dess närområde är känt för sina vackra stränder, lyxiga hotell och eleganta gator med fullsatta fisk- och skaldjurs restauranger. Bodrum är en mycket populär turistort och lockar miljontals besökare varje år. Från flygplatsen tar det cirka tre kvart att köra till Bodrum. När du väl når staden är det smidigaste att parkera din hyrbil i något av stadens två parkeringshus; det finns ett vid slottet och ett i hamnen. Ska du bo på något av stadens hotell är ett tips att kolla upp att det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till detta.

Läs mer om hur du hittar billiga sista minuten till Turkiet.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Bodrum

Kravet för att få hyra bil i Bodrum i Turkiet är att du är åtminstone 21 år gammal och att du haft ditt körkort i åtminstone ett år. Är du under 25 år kan dessutom vissa extra avgifter tillkomma. Och en del hyrbilsföretag har även en maxåldersgräns på 70 år för att få hyra bil. När du ska plocka upp din hyrbil på Bodrums flygplats, se till att ha med giltigt körkort, id-handlingar och kreditkort. Hyrbilsförsäkringar varierar, så kontorella noga vad som ingår i din innan du beger dig ut på vägarna. I Turkiet får man inte ta bilen till ett annat land eller på färjan, i så fall gäller inte längre försäkringen.

Flyg och hotell för din resa till Bodrum

Du kan alltså på detta vis söka efter billiga hyrbilar i Bodrum med vår sökmotor. Du kan även söka efter billiga flyg till och från Bodrum samt hotell i Bodrum. Det är bara att klicka dig vidare.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.