Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bilbao Flygplats

sixt
alam
eury
erac
avis
budg

Information per oktober 2018

Hyrbil Bilbao flygplats

Planerar du inför din semester i Bilbao? Funderar du på att boka en hyrbil? Med en hyrbil kan du uppleva både Bilbao och de spännande omgivningarna på egen hand. Skyscanner hjälper dig att hitta rätt hyrbil på Bilbao flygplats. Du gör en sökning och vi jämför biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag för att hitta den bästa och billigaste hyrbilen på Bilbao flygplats för dig. När du har hittat din hyrbil på Bilbao flygplats, skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning.

Företag som erbjuder biluthyrning på Bilbao flygplats

På Bilbao flygplats finns det 5 hyrbilsföretag: Europcar, Hertz, Enterprise, Avis/Budget och Sixt.

• Europcar öppettider på Bilbao flygplats: Måndag-fredag: 07:30-23:30, lördag-söndag: 08:00-23:30. • Hertz öppettider på Bilbao flygplats: Måndag-fredag: 07:00-00:00, lördag-söndag: 07:30-23:30. • Enterprise öppettider på Bilbao flygplats: Måndag-fredag: 07:00-23:30, lördag-söndag: 07:00-23:00.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Bilbao flygplats.

Att köra från Bilbao flygplats

Att köra från Bilbao flygplats till Bilbao

Bilbao ligger cirka 13 kilometer söder om flygplatsen. Snabbaste rutten går via N-637 och tar cirka 14 minuter vid normaltrafik. Observera att rutten är avgiftsbelagd. Det går också att köra via BI-631 som tar cirka 19 minuter.

Att köra från Bilbao flygplats till San Sebastian

Det tar cirka en timme och tio minuter att köra från Bilbao flygplats till San Sebastian. Den snabbaste rutten går via AP-8. Observera att vägen är avgiftsbelagd.

Att köra från Bilbao flygplats till Santander

Santander ligger cirka tio mil väster om Bilbao flygplats. Snabbaste rutten går via A-9 och tar ungefär en timme och 13 minuter att köra.

Viktig information för dig som ska hyra bil på Bilbao flygplats

När du ska hämta din hyrbil på Bilbao flygplats måste du ha med ditt körkort samt ett kreditkort. Eventuella passagerare som planerar att köra hyrbilen ska också kunna visa upp sina körkort. Kreditkortet, som ska vara i förarens namn, behövs för att betala depositionen för hyrbilen. Om någon av förarna är under 25 år kan det läggas på en extra avgift på hyrbilen. Om du funderar på att köpa till en hyrbilsförsäkring bör detta göras innan du hämtar din hyrbil, det blir oftast billigare. Kontrollera villkoren för självriskeliminering, hos vissa hyrbilsföretag ingår den i priset för hyrbilen. Den går också att köpa till på plats när du hämtar din hyrbil.

Flyg och hotell för din resa till Bilbao

Skyscanner hjälper dig inte bara när du ska hyra bil på Bilbao flygplats. Vi hjälper dig också att hitta billiga flygbiljetter och hotell. Här nedan kan du söka efter billiga flyg till Bilbao eller jämföra hotell i Bilbao och hitta din favorit.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.