Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Apataki Flygplats

Skyscanner har all information du behöver för att hitta bästa möjliga hyrbilserbjudande. Ska du på affärsresa till London Gatwick eller flyga till Faro flygplats och sedan ta dig vidare till stranden? Jämför priser hos oss och hitta den perfekta hyrbilen för dig.

Vi samarbetar med världens ledande hyrbilsföretag och hyrbilsförmedlare, samt med lokala specialister, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga hyrbilspriser på hundratals flygplatser. Vi jämför företagens bästa priser, så att det ska bli enklare (och billigare!) för dig att hitta bästa möjliga erbjudande.

Hyr en bil på flygplatsen och slipp kämpa med tunga väskor och handbagage på bussen eller tåget. Din bil kommer att vara klar att hämtas direkt när du kliver av planet.

Sök nedan för att se vilka hyrbilsföretag som har kontor på din valda flygplats, vilka företag som har lediga fordon de datum du ska resa samt vilket hyrbilsföretag på flygplatsen som har bäst priser.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.