Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil på alla flygplatser

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis
Populära hyrbilsdestinationer
Hyrbil i StockholmFrån 219 SEK*
Hyrbil i MálagaFrån 42 SEK*
Hyrbil i Los AngelesFrån 270 SEK*
Hyrbil i AlicanteFrån 52 SEK*
Hyrbil i FaroFrån 133 SEK*
Hyrbil i Gran Canaria
Hyrbil i AntalyaFrån 209 SEK*
Hyrbil i ReykjavíkFrån 290 SEK*
Hyrbil i KrakówFrån 140 SEK*

Skyscanner har all information du behöver för att hitta bästa möjliga hyrbilserbjudande. Ska du på affärsresa till London Gatwick eller flyga till Faro flygplats och sedan ta dig vidare till stranden? Jämför priser hos oss och hitta den perfekta hyrbilen för dig.

Vi samarbetar med världens ledande hyrbilsföretag och hyrbilsförmedlare, samt med lokala specialister, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga hyrbilspriser på hundratals flygplatser. Vi jämför företagens bästa priser, så att det ska bli enklare (och billigare!) för dig att hitta bästa möjliga erbjudande.

Hyr en bil på flygplatsen och slipp kämpa med tunga väskor och handbagage på bussen eller tåget. Din bil kommer att vara klar att hämtas direkt när du kliver av planet.

Sök nedan för att se vilka hyrbilsföretag som har kontor på din valda flygplats, vilka företag som har lediga fordon de datum du ska resa samt vilket hyrbilsföretag på flygplatsen som har bäst priser.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.