Hyrbil Málaga Flygplats

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

###Biluthyrning på Málaga flygplats Denna information är från juli 2015

Oavsett om du planerar att besöka centrala Málaga eller köra runt och utforska de charmiga bergsbyarna kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Málaga flygplats (Málaga-Costa del Sol Airport). ###Här kan du hyra en bil på Málaga flygplats I dagsläget finns det sju hyrbilsföretag på flygplatsen och dessa är Enterprise, Sixt, Europcar, Goldcar, Avis/Budget, Record Go och Hertz. Samtliga hyrbilsföretag har sina kontor både i Terminal T2 och Terminal T3. ###Bensinstationer i närheten av Málaga flygplats Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.

Det finns en BP-station precis vid infarten till flygplatsområdet. Stationen är öppen dygnet runt. ###Kör i området kring Málaga flygplats Flygplatsens vägar är direkt sammanlänkade med MA-20 som är en del av motorvägen A7 som går direkt till centrala Málaga. Flygplatsområdet är stort, men väl skyltat. ###Kör till din destination Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Málaga flygplats till några av de mest populära destinationerna i området. ###Málaga Du når centrala Málaga på drygt 17 minuter via MA-20, en sträcka som är på drygt 11 kilometer. Staden är en välbesökt destination året om och bjuder på många soltimmar, vackra stränder och inte minst en spännande arkitektur. Málaga är en av Costa del Sols populäraste destinationer och en populär utgångspunkt för vidare utforskning av området. I stadens centrum hittar du en vacker stadskärna och ett enormt utbud av butiker och hotell i alla prisklasser. För dig som uppskattar konst och kultur rekommenderas ett besök i Málagas konstnärsdistrikt Soho som är fyllt med konstgallerior, teatrar och restauranger. Ett annat trevligt besöksmål är den gamla fiskebyn Pedregalejo som ligger några minuter utanför centrum. ###Marbella En annan av solkustens populäraste turistdestinationer är Marbella som ligger drygt fem mil sydväst om flygplatsen och som nås via den avgiftsbelagda vägen AP-7. Marbella är känd för sin lyxiga atmosfär och stora yachtbåtar som lägger till i den vackra hamnen Puerto Banus. Här finns också flera prisbelönta restauranger och en vacker gammal stadskärna att utforska. I omgivningarna hittar du också flera mycket fina golfbanor och mängder med hotell. Men staden bjuder också på på många intressanta museer och här anordnas det kulturevenemang under större delen av året. Staden är känd för sitt nattliv – här kan du dansa hela natten och fram till morgonen. Ett besök på den världsberömda stranden Nikki Beach är ett måste, i synnerhet om du har en fallenhet för lyx.
###Torre del Mar Torre del Mar är en populär badort belägen cirka tre mil från Málaga och fem mil nordost om flygplatsen via väg A-7. Här finns mängder med fina sandstränder, en underbar fyra kilometer lång strandpromenad och en mysig småbåtshamn vid Caleta de Velez. Ortens närområde bjuder på utmärkta vandringsmöjligheter och många charmiga bergsbyar att utforska. I Torre del Mar finns en mängd barer och restauranger med både internationell och lokal prägel. Missa inte ett besök på någon av ortens populära gatumarknader.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.