Hyrbil Agadir Flygplats

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Agadir flygplats

I Agadir får du uppleva det modrna Marocko. Detta är en mycket gammal ort, där man under de senaste åren storsatsat på turismen. Staden har bland annat fått en helt ny marina med restauranger, kaféer, märkeskläder och en flera kilometer lång och vacker strandpromenad. Det finns gott om bussar och taxi men med egen hyrbil i Agadir får du se och uppleva så mycket mer. Vill du ha hjälp med att hitta en hyrbil på Agadir flygplats, kan vi på Skyscanner hjälp dig. I vår sökmotor fyller du bara i vad du söker och upp får du en lista på biluthyrare på Agadir flygplats och deras olika erbjudanden.

I Agadir får du uppleva det moderna Marocko. Detta är en mycket gammal ort, där man under de senaste åren storsatsat på turismen. Staden har bland annat fått en helt ny marina med restauranger, kaféer, märkeskläder och en flera kilometer lång och vacker strandpromenad. Det finns gott om bussar och taxi men med egen hyrbil i Agadir får du se och uppleva så mycket mer.

Företag som erbjuder biluthyrning Agadir flygplats

Det finns några biluthyrare på Agadir flygplats, såsom Agence Rayhan Cars och Car Rental Agadir.

Öppettider:

  • Agence Rayhan Cars öppettider på Agadirs flygplats:Alla dagar klockan 07.00 till 12.00.
  • Car Rental Agadirs öppettider på Agadirs flygplats: Alla dagar 08.00-21.00.

Att köra från Agadirs flygplats

När du hämtat din hyrbil på Agadirs flygplats är det rätt så enkelt att ta dig in till centrum. Följ bara skyltarna. Bilresan tar cirka 20 minuter.

Marockanska vägar är ofta bara asfalterade i mitten. Lagom brett för en bil. Vid möten är tanken att båda bilarna girar lätt till höger och möts med höger hjulpar ute i gruset. Annars håller vägnätet generellt hög standard, men fordonsparken är i varierande skick. Kör- och trafikkunskaper är mycket ojämna, och man ska inte förvänta sig att övriga trafikanter följer trafikreglerna. Rasta företrädesvis vid större rastplatser. Marockanska myndigheter uppmanar husbilsturister att endast ställa upp sina husbilar på auktoriserade campingplatser.

Läs mer om 5 spännande resmål i Marocko.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Agadir

Kolla på förhand vad som ingår i din hyrbilsförsäkring och ta med dig giltigt körkort och id-handlingar när du ska hämta din hyrbil på Agadirs flygplats. För att få hyra bil i Agadir i Marocko ska du haft ditt körkort i minst ett år och vara åtminstone 21 år gammal. Om du är under 25 år kan ytterligare avgifter tillkomma. Vissa biluthyrare har även en max åldersgräns på 65 år. Innan du beger dig ut på vägarna se även till att kontrollera en extra gång vad som ingår i din hyrbilsförsäkring och vad din självrisk ligger på.

Flyg och hotell för din resa till Agadir

Du kan förutom att söka efter billiga hyrbilar i Agadir, även söka efter billiga hotell i Agadir och flyg till och från Agadir med Skyscanners sökmotor. Det är bara att klicka dig vidare.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.