Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Aberdeen Flygplats

sixt
eury
alam
avis
hert
budg

Biluthyrning i Aberdeen/USA

Den här informationen är aktuell i juli 2015

Aberdeen regional airport är en stadsägd, offentlig flygplats i det centrala affärsområdet i Aberdeen, en stad i Brown County, South Dakota i USA. Att hyra en bil här är en god idé eftersom det finns mycket att upptäcka i omgivningen runt omkring staden och flygplatsen. Här finns långa, vackra landsvägar, historiska landmärken och mycket att se och göra längs vägen. Det är bara att köra iväg och låta vägen guida dig.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. Du hittar uthyrningsdiskarna i ankomsthallen på flygplatsen.

Trafiken i Aberdeen

Det är lätt att bila i USA. Men visst finns saker man måste känna till. Ordet highway missförstås ofta. Highway betyder huvudväg i största allmänhet, en större väg i förhållande till andra vägar i grannskapet. Oftast handlar det om en bra väg, men inte alltid. Motorvägar, landsvägar och större lokalvägar är typiska highways. Men en mindre väg kan också vara en highway - om ännu mindre vägar finns i närheten. Längs många vägar är vägvisningen dålig, inkonsekvent eller obefintlig. Bra kartor är nödvändiga, gärna även GPS. I glesbefolkade områden ska du tanka så fort du ser en mack. Det kan vara långt till nästa. Även i mer befolkade trakter är det klokt att tanka i tid.Lämna alltid företräde till ett fordon på väg ut i en korsning, oavsett vilket håll det kommer ifrån. Fordon på större vägar har företräde framför dem på mindre. Är vägarna likvärdiga har den som anländer först till en korsning rätt att köra först. Om två fordon samtidigt kommer till en korsning gäller högerregeln.

Platser värda att köra till

NATIVE AMERICAN NATIONAL AND STATE SCENIC BYWAY
Andlöst vacker utsikt över Missouri river, olika landskap och många historiska sevärdheter kan du se längs denna bilrutt som går från norr till söder genom centrala South Dakota. Du åker genom Yankton, Crow Cree, Lover Brule, Cheyenne River och Standing Rock Sioux Tribes. Håll dig till vägarna 37, 1804 och 50.

PETER NORBECK NATIONAL SCENIC BYWAY
Detta är en mycket vacker körsträcka längs bergen Black Hills i västra South Dakota. Peter Norbeck var en senator i South Dakota och var en av dem som såg till att denna väg byggdes. Det är en ingenjörs mästervärk med sina broar, kruvor, granittunnlar och vackra vyer och har utsetts till en av de tio vackraste bilsträckorna i Usa.

BADLANDS LOOP STATE SCENIC BYWAY
Några säger att det ser ut som på månen här, andra att det liknar en öken. Amerikas ursprungsbefolkning var dem första som kallade området för ”bad lands” eller ”mako sica.”
Det tar ungefär en timme att köra denna cirkulära 50 km långa rutt på motorvägen 240 mellan städerna Cactus Flat och Wall, om du inte stannar.

SPEARFISH CANYON SCENIC BYWAY
Dramatiska klippor och brusande floder håller dig sällskap när du kör denna 30 kilometer långa sträcka på US Highway 14A som kallas Spearfish Canyon Scenic Byway. Du kommer inte vilja lägga kameran ifrån dig under hela körningen. Så mycket vackert finns det att se och att fotografera.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.