Ciudad Guayana

25 maj 201926 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ciudad Guayana inkluderar Mi casita, cascada och Eurobuilding Hotel Plaza Guayana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ciudad Guayana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 631 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ciudad Guayana är juli, med ett genomsnitt på 1 177 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 777 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 806 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ciudad Guayana är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 22,9 °C/73,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,0 °C/82,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 15,9 °C/60,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Ciudad Guayana är Puerto Ordaz (PZO) (16,17 km).

Planera en resa till Venezuela