Tampa

17 juni 201918 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tampa inkluderar Springhill Suites Tampa North/I-75 Tampa Palms, The Westshore Grand, A Tribute Portfolio Hotel, Tampa och Epicurean Hotel, Autograph Collection baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tampa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tampa

från 1 366 SEK
från 2 827 SEK

Vad säger resenärer om Tampa?

9,8
Friluftsmänniskor
8,5
Familjeresenärer
7,8
Matälskare
7,5
Äventyrsresenärer
6,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (236)
Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2014-12-01

Tampa, en nykomling undersökningen, gjorde en dramatisk entré genom att rangordna inom topp 10 för sin snobb överklagande. Varje sofistikerad stad behöver en SoHo, och i Tampa, är det söder om Howard. Den exklusiva Southside ger bra titta på folk och delfin-titta längs Bayshore Boulevard. Det är också där du hittar Epicurean Hotel, som har en vinbutik och en fräck dessert butik som heter Chocolate Pi, och ansikten lokal institution Berns Steak House. Läsarna erkände också Tampa för sin renhet, vilket ger lokalbefolkningen en annan anledning att känna sig överlägsen.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2014-09-05

Precis som Yankee Stadium har varit genom åren ofta kallas "The House att Ruth Built", så Tampa skulle kunna kallas staden som Henry B. Plant, och en våg av invandrare (främst kubaner, tyskar, italienare, spanjorer, etal .) byggd. Henry växt kom järnvägen till Tampa, muddrade hamnen för sina ångbåtar, och byggde en världsklass hotell i slutet av 19-talet, och tusentals nyanlända invandrare under förutsättning att arbetskraft för att göra Tampa vad det är idag.

Jaimie DaCosta
Jaimie DaCostaSan Diego
2015-03-25

Tampa Florida är en annan av mina favorit stranden städer att gå till. Jag älskar varmare hav som Golfströmmen ger i och den vackra klarblå vatten. Stränderna tenderar att vara mer mjuka vita stränder och ingen tång tack och lov. Det tenderar att vara mer av en avkopplande atmosfär med lokalbefolkningen, och det finns några spännande lokala djurlivet nära floderna.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
2014-09-05

En av Floridas mer laidback kuststäder, hittar du inte riktigt samma spring break part zon atmosfär borta från stränderna. Walk de historiska kullerstensgatorna i Ybor City, en gång en stor cigarr verkstaden och pop till de lokala konst och museer, också.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 978 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tampa är februari, med ett genomsnitt på 1 622 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 1 157 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 1 249 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tampa är den förväntade genomsnittstemperaturen i juni 27,7 °C/81,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,2 °C/90,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 10,9 °C/51,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Tampa är Tampa International (TPA) (8,07 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: St. Petersburg-Clearwater (22,54 km) Clearwater Executive (29,75 km) Lakeland (43,66 km) Sarasota (62,63 km)

Planera en resa till USA