Tallahassee

23 okt. 201924 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tallahassee inkluderar Hotel Duval, Autograph Collection, Doubletree By Hilton Hotel Tallahassee och Courtyard Tallahassee Downtown/Capitol baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tallahassee genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tallahassee

från 1 662 SEK
från 1 551 SEK

Vad säger resenärer om Tallahassee?

9,8
Studenter
Medlemmars omdömen (26)
7 of 9
7 of 9Atlanta
2016-01-14

Liten stad med trevliga människor och livet i en långsam takt. Det finns en trevlig sjö för att hänga ut.

Robert Lemons
Robert LemonsTallahassee
2014-08-19

Vacker liten stad. Ett universitet och statliga myndigheter stad. Utmärkt plats att bilda familj.

Diane Austin
Diane AustinTallahassee
2017-01-06

Tallahassee är sömnig, men cool, höft och eklektisk om du kan utnyttja de lokala resurserna. Perfekt för avspända utflykter i den närliggande naturreservat, planteringar och floder. Paddling, cykling och ridning är populära i området. Kollegialt sport gör lokalbefolkningen galen, med ett stort fan efter för fotboll i höst och baseball på våren. I början av våren, de sju dagarna av Arts Festival (mer som en månad) ger i världsberömda artister - från dansare, filmare, författare och musiker. Det finns en god mängd lokala musik i denna konst och konstnär älskande stad. Shopping är ganska begränsat jämfört med andra Florida städer men politik frodas och kan vara mycket engagerande under valår. Tallahassee är absolut vackra på våren (mars - maj) när den rosa azalea, vit dogwoods och lila blåregn kombineras med drapering spanska Moss att göra staden ser ut som en levande Monet målning. Att utnyttja lokala evenemang kan vara svårt om du bara gör ett kort stopp, men om du gör det kommer du inte att glömma din vistelse.

Aloura Charles
Aloura CharlesLos Angeles
2017-01-06

FILM SPOT! Denna lilla "sydliga staden" med sina kapell vägar och vackra parker, användes för att filma flera scener i något vilt med Melanie Griffith. Down town är charmig och liten. Art visar under våren på helgerna.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 915 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tallahassee är september, med ett genomsnitt på 1 446 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 952 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 1 157 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tallahassee är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 21,0 °C/69,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,0 °C/93,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,5 °C/40,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Tallahassee är Tallahassee (TLH) (8,06 km).

Planera en resa till USA