San José

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San José inkluderar Wild Palms Hotel Sunnyvale, The Fairmont San Jose och Holiday Inn Express & Suites Santa Clara baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San José genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San José

från 1 051 SEK
från 1 174 SEK
från 1 242 SEK

Vad säger resenärer om San José?

9,8
Affärsresenärer
8,9
Familjeresenärer
8,5
Matälskare
7,8
Nattuggla
6,9
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (109)
boss
bossGöteborg
2017-01-06

Goteborg

Rachel Rae Madarazo
Rachel Rae MadarazoWaipahu
2016-10-08

2015 National Kidney Foundation Vandra i hjärtat av Silicon Valley! 3 mil promenad med familj och co arbetstagare.

Julia Tang
Julia TangLos Angeles
2017-06-28

Kom från San Francisco via cal tåg. Jag har använts för att San Francisco väder så länge att det inte hade skett för mig hur varmt San Jose skulle vara i jämförelse.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-09-21

Det finns en anledning till varför San Jose är ett bra ställe att besöka när som helst på året: vädret. San Jose är betydligt soligare året än dess ofta grå och blåsig kusin, San Francisco. Detta gör att vistas i San Jose ett alternativ under varje säsong. Om du letar efter fler aktiviteter, kan du resa till San Jose på sommaren. Santana Row har ofta roliga evenemang som pågår under de varmare månaderna som levande fri musik och vin promenader. Julhelgen är en annan spektakulär tid att besöka Santana Row, eftersom butikerna (såsom Anthropologie, Kate Spade och Ted Baker) alla däck ut sina fönster med fest skärmar, och den moderata väder gör för en härlig utomhusshoppingupplevelse. Medan vissa av de platser i centrala San Jose, från HP Pavilion till några av de museer och gallerier, ligger inom gångavstånd från varandra, är din bästa insats för att se San Jose i en dag att hyra en bil när du är i området. Det gör att du får en bra övergripande känsla för alla stora upplevelser som staden har att erbjuda, från att rida berg-och dalbanor på Great America att strosa runt vackra centrala Los Gatos och provtagning vin i Santa Cruz Mountains - plus att du kan göra allt på ditt eget schema. Börja dagen med tankning upp på Psycho Donuts eller travar, sedan bege dig till Santa Cruz Mountains för en eftermiddag med vinprovning. När du har hittat en favorit och plockade upp en flaska eller två att ta hem med dig, chef till Santana Row klämma in lite shopping. Efteråt föryngra med en massage på Burke Williams Spa, tanka med en läcker middag på Blowfish Sushi eller Yard House och om du fortfarande har tillräckligt med energi efteråt, frysa ut din dag med drinkar på parisisk tema brasserie The Left Bank.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 1 524 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San José är februari, med ett genomsnitt på 3 123 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 2 139 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 2 185 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I San José är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 13,4 °C/56,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 24,9 °C/76,8 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 5,7 °C/42,3 °F.
Närmaste flygplatsen för San José är San Jose International (SJC) (4,06 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: San Jose Reid-Hillview (6,80 km) San Carlos (36,89 km) Oakland Metropolitan Oak (51,23 km) San Francisco International (52,54 km) Concord (73,59 km)

Planera en resa till USA