San Francisco

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Francisco inkluderar Galleria Park, a Joie de Vivre Hotel, Orchard Hotel och Stanford Court San Francisco baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Francisco genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Francisco

från 3 100 SEK
från 7 245 SEK

Vad säger resenärer om San Francisco?

9,8
Matälskare
7,6
LGBTQ
7,2
Familjeresenärer
6,9
Konst & Designälskare
6,9
Nattuggla
Medlemmars omdömen (2125)
Virendra Chanchawat
Virendra ChanchawatBanswara
2017-01-06

ellent

Nancy Lingo
Nancy LingoLos Gatos
2016-07-25

San Francisco är känt för fantastiska restauranger, den bästa i världen, utsikt över bukten, världsklass shopping.

Michael Glass
Michael GlassSan Francisco
2016-11-20

Flyttade hit 5 år sedan från Australien och har inte tittat tillbaka, absolut älskar den här staden! Så mycket så att jag skapade en privat tour företag här för att dela de fantastiska sevärdheter, människor och smaker.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-07-14

San Francisco är en riktigt cool stad som har en mycket annorlunda vibe från andra platser på västkusten. Det finns massor att göra här i minst en vecka, ännu längre om du vill ta dig tid att utforska omgivningarna och mer obskyra attraktioner. Som hem till de bästa HBT barer och klubbar är ett måste besöka platsen för dessa resenärer, men alla andra kommer att skingra här. Familjer särskilt kommer att hitta en mängd aktiviteter från djurparken, science centers, linbanor och mer. Att ta sig runt i staden kan vara lite frustrerande. Tunnelbanan och BART är snabb och pålitlig men att få en buss eller spårvagn kan vara mödosam. Många bussar inte håller sig till den tidtabell med tanke på den ökända centrum trafik och spårvagnar, särskilt de populär bland turister, visa upp när de känner för det och är alltid fullsatt. Dessa är små priser för att betala även för vad som kommer att bli en stor resa.

Planera en resa till USA