Portland

22 okt. 201923 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Portland inkluderar The Hotel Zags Portland, Eastside Lodge och Portland Downtown Value Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Portland genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Portland

från 1 927 SEK
från 2 974 SEK
från 3 222 SEK

Vad säger resenärer om Portland?

9,8
Friluftsmänniskor
9,4
Matälskare
8,1
Miljöresenärer
7,1
Hipsters
7,0
Backpackers
Medlemmars omdömen (322)
Jack Hatton
Jack HattonAmerican Fork
2017-05-22

Portland är en av mina favorit städer genom tiderna. Allvarligt så vacker. Trafik och parkering bil vara grov för första gången besökare men bekväma bil partier tillåter hela dagen parkering för cirka 17 $ om du planerar att vandra staden hela dagen, vilket skulle vara min rekommendation att verkligen uppleva vad denna vackra stad har att erbjuda

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2017-01-04

Portland är en stor stad med en fantastisk atmosfär. Det finns några sevärdheter att gå till här som Oregon Zoo, Chinese Garden och Museum of Science and Industry, men charmen i denna plats återfinns i helt enkelt utforska den livliga marknader, bra restauranger och unika butiker. Om du är mer av en utomhus typ så finns det några lysande vandringar och nationalparker bara några miles away längs Columbiafloden. Väl värt att hyra en bil för att utforska.

Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
2016-10-23

Jag älskar den här staden. Min favorit stad någonsin! Jag älskar kommer hit för mat och familj. Går ankor!

Justin Eargle
Justin EargleGreenville
2016-09-05

Min flickvän och jag har beslutat att flytta ut här efter en kort stund att ha tillbringat en semester i centrum. Det träffade och överskred alla våra förväntningar för vad en stad kan och bör vara.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 090 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Portland är augusti, med ett genomsnitt på 2 057 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 1 400 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 1 523 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Portland är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 12,2 °C/54,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,9 °C/33,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Portland är Portland (PDX) (9,66 km).

Planera en resa till USA