Page

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Page inkluderar Clarion Inn, Best Western View of Lake Powell Hotel och Courtyard Page At Lake Powell baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Page genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Page

från 1 205 SEK
från 1 697 SEK

Vad säger resenärer om Page?

9,8
Friluftsmänniskor
7,7
Äventyrsresenärer
7,2
Miljöresenärer
7,1
Backpackers
6,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (17)
Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2014-07-16

Sida är ett trevligt ställe att besöka i mitten av öknen i Arizona. Sidmärken en av de viktigaste infarterna till Lake Powell, och har en Wal Mart och andra viktiga anläggningar som du behöver innan du laddar upp din husbåt.

Nina Kindred
Nina KindredPlainville
2014-03-18

Denna lilla lilla Navajo staden har så mycket att erbjuda. Lake Powell är vacker. Glen Canyon Dam är imponerande. Det är nära till den norra kanten. Det är vackert. Det finns allt du behöver det, och du kan få en rundtur i kortplats kanjoner från lokalbefolkningen. Det är en av mina favoritplatser runt Grand Canyon.

Jo Engels
Jo EngelsAalst
2017-01-06

Beläget på gränsen till vackra Lake Powell. Om du vill stanna kvar, boka långt i förväg eller om du måste sova i bilen. Den bästa platsen i staden att bo är utan tvekan den enda B & B i staden: http://www.canyoncolors.com/. Missa inte båttur till Rainbow Bridge: ett måste se! Och det är verkligen häftigt: http://www.hummeradventures.net/tours

Annette Freeman
Annette FreemanLondon
2017-01-06

Sida är en intetsägande stad med knappt en lämplig bostad, men Antelope Canyon är fantastiska. Måste se.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 738 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Page är juli, med ett genomsnitt på 2 151 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 352 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 388 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Page är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 10,8 °C/51,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 36,4 °C/97,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på −2,1 °C/28,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Page är Page (PGA) (1,51 km).

Planera en resa till USA