New Orleans

7 mars 20208 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i New Orleans inkluderar The Jung Hotel and Residences, Park View Guest House och Maison Perrier baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i New Orleans genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i New Orleans

från 2 049 SEK
från 2 299 SEK
från 4 111 SEK

Vad säger resenärer om New Orleans?

9,8
Matälskare
9,2
Nattuggla
8,4
Historieälskare
6,9
Konst & Designälskare
6,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (573)
Jason Dauphin
Jason DauphinNatchez
2016-08-17

När du har vuxit upp äta, underhållande och laglig ålder för att dricka, är det nästan automatiskt att jämföra alla större städer till The Big Easy! Lyckligtvis har jag kunnat vin 'n äta, tur, fest och mer i alla de stora amerikanska städer. På grund av arbete, har jag bott i några av de bästa städerna också; Boca Raton, South Beach, Austin, Las Vegas, Denver och mer. MEN, jag alltid jämförde städernas vibbar, mat, fest och äventyr till New Orleans. Och slog New Orleans många. Även efter orkanen Katrina, finns det för närvarande flera nya restauranger, barer, hotell och hole-in-the-wall platser ingen annan stad kan röra! NO är inte spända och man lär sig något nytt (eller någon ny) vid varje besök. Det finns så mycket så att du måste återvända.

Mike Howard
Mike HowardSeattle
2016-06-16

Jag har tillbringat en hel del tid i New Orleans - före och efter Katrina. Post-Katrina, New Orleans har förlorat mycket av sin gång mycket verklig sleaze och korruption, och in i världen av vuxna politik - som har filtrerats ner till de flesta samhällsskikt. Nog av gauzy sken av "mörka buk" överlever som en antydan till vitlök till en turist röda bönor och ris. Bra restauranger, djup historia - stor underhållning (och du har att utforska Bourbon Street).

Space Cee
Space CeePhiladelphia
2016-06-06

Detta var ett utmärkt läge. Väckte min mamma för hennes 60-årsdag och vi hade en viskning. Massor av promenader, men vi har haft att arbeta utanför alla livsmedel och alkohol vi förbrukas. En dag Fitbit slog över 26.000. Stor semester att besöka igen. Kolla in alla platsen jag granskas för maten eftersom vi inte besviken någonstans!

Liz Bangham
Liz BanghamSeattle
2017-02-12

Jag vet att jag är partisk om New Orleans eftersom jag växte upp där, men jag tror verkligen att det är en underbar plats där människor kan vara så annorlunda från vilka de normalt är.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 824 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i New Orleans är januari, med ett genomsnitt på 3 399 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 2 199 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 2 350 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I New Orleans är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 14,3 °C/57,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,2 °C/45,0 °F.
Närmaste flygplatsen för New Orleans är Belle Chasse (BCS) (7,11 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: New Orleans Lakefront (10,74 km) New Orleans Louis Armstrong (17,89 km)

Planera en resa till USA