Lewisburg

23 feb. 201924 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lewisburg inkluderar Compare Inn And Suites- Covington- Va, River Front Hideaway, private river access ★ och Claim Jumper # A4 Townhouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lewisburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Lewisburg?

9,8
Historieälskare
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2015-01-05

Detta Greenbrier County staden var platsen för en 1862 strid under inbördeskriget, och idag kan man fortfarande se resterna av det förflutna, från den graciösa 19-talets stadsdelar fortfarande fristående timmerstugor. Läsarna älskade denna stad av Allegheny bergen eftersom det gör både bra vandring-försök den natursköna sträckningen längs Greenbrier River Trail-och shopping. Du kan spendera en eftermiddag surfar för funky smycken vid Wolf Creek Gallery och glas och sängkläder på Brick House Antiques, inrymt i en byggnad som går tillbaka till 1815. Det rankas också högt för historiska värdshus såsom General Lewis, som är fylld med antikviteter, civil War-eran verktyg och bosatt spöke. Kom på hösten för att ansluta sig till Zombie 5K, som inbjuder löpare att zombie-fy själva och jaga andra för motivation. Lewis också imponerad läsare med mindre hotande festligheter som Aprils chokladfestivalen.

Napier14
Napier14
2012-01-14

Michael Switzer
Michael Switzer
2012-05-11

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 855 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lewisburg är januari, med ett genomsnitt på 1 075 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 051 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 965 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till USA