Kansas City

23 sep. 201924 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kansas City inkluderar Courtyard Kansas City South, Holiday Inn Express & Suites Kansas City KU Medical Center och Kansas City Marriott Downtown baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kansas City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kansas City

från 1 145 SEK
från 2 321 SEK

Vad säger resenärer om Kansas City?

9,8
Friluftsmänniskor
8,8
Historieälskare
8,1
Matälskare
8,0
Familjeresenärer
6,1
Nattuggla
Medlemmars omdömen (107)
Keila Danelle Corona
Keila Danelle Corona
2016-03-27

Jag älskar allt om Kc. Jag kommer från en liten stad. Jag flyttade hit för en förändring. Alla u hör är negativa saker. Allt jag ser är positiva saker, stora grannar, och stora drömmar

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2016-03-27

Läsarna rankad Kansas City i topp fem för både hamburgare och grill. Men det är också vunnit många fans för den italienska stil kafé Parisi Artisan kaffe, där du kan få kaffe behandlar som con panna, toppad espresso med hus-gjort vispad grädde, eller affogato, en vanilj gelato drunknade i espresso. Du må Coffee Roasters-som tar sitt namn från Steinbecks Öster om Eden-tjänar hantverks koppar kaffe på ett däck med fantastisk utsikt över konserter i Crossroads Arts District. Kansas City rankas också högt för sin grill, för dem som föredrar kött över bönor. Endast inom sfären av grillen kan en plats gas-station öka din överklagan. Åtminstone så är fallet med Oklahoma Joe, en relativ nykomling (som i, på 1990-talet) till KC grillplats, vars första platsen var inne i en Diamond Shamrock. Detta meatpacking stads som också rankas högst upp i undersökningen för sina stora hamburgare-är känd för läckra brända ändar som lossnat bringa och smakar bra med en tomater-Meet-melass sås. Två legendariska ställen att prova det är Arthur Bryant och Gates Bar-BQ, som går tillbaka till 1920-talet och 40-talet, respektive. Läsarna applåde också Kansas City för sina välkomnande lokalbefolkningen, fast museer, och, kom december dess blinkande julstämning.

John H
John HDenver
2014-10-13

Tåget gjorde ett stopp i Kansas City medan jag reste på Amtrak Southwest Chief tågnummer 4 från Los Angeles till Chicago.

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
2015-02-17

Kansas City är en vänort som sitter på en state-line av både Kansas och Missouri. Det har några större museum, kulturhus och stads- och förorts parker och spår. Den stöder en baseball och fotbollslag. Du behöver minst en vecka att besöka höjdpunkterna i vad staden erbjuder.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 696 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kansas City är juli, med ett genomsnitt på 1 103 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 923 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 966 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kansas City är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 20,0 °C/68,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,4 °C/22,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Kansas City är Kansas City Downtown (MKC) (3,12 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kansas City International (23,67 km)

Planera en resa till USA