Great Falls

22 sep. 201923 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Great Falls inkluderar Imperial Inn, Heritage Inn och Royal Motel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Great Falls genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Great Falls

från 977 SEK

Vad säger resenärer om Great Falls?

Medlemmars omdömen (8)
Lesley G
Lesley GHelena
2015-04-20

Great Falls erbjuder massor att göra för alla åldrar. Lär dig mer om Lewis och Clark expedition på Lewis och Clark Experience Center, mata fiskarna vid fiskodling eller gå har en gammaldags, läckra blåbär skaka på Snider Drug! Malmström AFB är i Great Falls samt shopping, biografer och massor av restauranger.

Claudia Kellersch
Claudia Kellersch
2013-08-19

Konstigt att jag inte kan checka in på flygplatsen som har varit under ständig konstruktion för flera år nu. Med tillsats flyg från lågprisflygbolag till platser som Las Vegas, linjerna på TSA är nu också lång.

Sue Yeaman
Sue YeamanGreat Falls
2017-01-06

Bra ställe att besöka, men jag vill inte leva här för evigt.

Michelle Viveiros
Michelle ViveirosMalmström AFB
2017-01-06

tråkigt här om u gillar att spela

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 588 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Great Falls är juli, med ett genomsnitt på 995 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 804 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 839 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Great Falls är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 14,7 °C/58,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,9 °C/85,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −9,5 °C/14,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Great Falls är Great Falls International (GTF) (4,92 km).

Planera en resa till USA