Grand Canyon

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Grand Canyon inkluderar The Grand Hotel at the Grand Canyon, Grand Canyon Inn and Motel och Grand Canyon Plaza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Grand Canyon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Grand Canyon

från 2 387 SEK
från 3 080 SEK

Vad säger resenärer om Grand Canyon?

9,8
Friluftsmänniskor
9,2
Äventyrsresenärer
7,5
Backpackers
7,4
Familjeresenärer
5,6
Historieälskare
Medlemmars omdömen (496)
Annaleigh Bonds
Annaleigh BondsOrlando Florida
2016-06-21

Används företaget Tour väst att ta en 3-dagars, 3-natten flotte på den nedre änden av Coloradofloden genom Grand Canyon. Otrolig upplevelse! Skulle starkt rekommendera Tour West.

Liz B
Liz BScottsdale
2016-06-10

Visa "Otroligt" secnic Wwonder av världen. Det är en kort 1 timme och 30 minuters bilresa från Munds Park.

Rebecca Goglia (@BeccaBandit)
Rebecca Goglia (@BeccaBandit)San Francisco Bay Area
2016-05-31

Grand Canyon är en absolut vackra nationalparken. Det är ett måste se! Travel kommer kanten att kolla in de olika åsikter och inte missa solnedgången här! Om du har mer tid, överväga vandring ner.

Kate Richardson
Kate RichardsonMenlo Park
2016-04-19

Helt underbara och hisnande. Mycket tyder på att gå till vakttornet på fälgen. Består av massor av bra historia och vackra indiska målningar.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 079 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Grand Canyon är april, med ett genomsnitt på 2 288 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 1 748 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Grand Canyon är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 29,2 °C/84,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 36,4 °C/97,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på −2,1 °C/28,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Grand Canyon är Grand Canyon National Park (GCN) (7,31 km).

Planera en resa till USA