Fort Pierce

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fort Pierce inkluderar Rodeway Inn Fort Pierce, At Home Inn - Fort Pierce och America's Best Value Inn Fort Pierce baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fort Pierce genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fort Pierce

från 1 129 SEK

Vad säger resenärer om Fort Pierce?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Familjeresenärer
7,5
Historieälskare
7,5
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (10)
Bailey K.
Bailey K.Austin
2014-08-14

Fort Pierce är stor, med orörda stränder långt ifrån lika trångt som de berömda stränderna i Florida men lika vackra, eller ännu mer.

Maggie H
Maggie H
2014-03-17

Besök centrala Fort Pierce för härlig bondens marknad varje lördag. Stora havet restauranger inklusive Tiki Bar och Cobb landning samt roliga familjen händelser och söta butiker i området.

Cynthia W
Cynthia W
2014-06-20

Historic Downtown Fort Pierce har återställts under de senaste åren. På avstånd finns alltid underbara, nostalgiska ljudet av godståg, lastade med citrusfrukter att ta upp norr. Hamnen byggs ut och kusten totalrenoverades i Fort Pierce. Underbara kaféer, restauranger och butiker väntar. På lördagar finns en pulserande utomhus marknad längs havet intill småbåtshamnen. Kul för familjen och stor kväll ut för er två.

Ed R
Ed RBrandon
2013-10-30

Fort Pierce centrum är ett pågående arbete. Pittoreska på vissa sätt, mycket avslappnad och frilufts och synpunkter från vatten och båtar är härlig. Massor av lediga skyltfönster men de är på frammarsch i åter utveckling. Många små butiker och restauranger är värda surfar. Parken är vacker för promenader även på natten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 873 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fort Pierce är mars, med ett genomsnitt på 1 971 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 011 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 1 173 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fort Pierce är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,5 °C/74,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,1 °C/57,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Fort Pierce är Fort Pierce (FPR) (6,82 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Vero Beach (24,47 km)

Planera en resa till USA