Fort Lauderdale

30 jan. 202031 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Fort Lauderdale i södra Florida är ett hett resmål; ett strandparadis med naturupplevelser och massor av shopping. Ett härligt klimat med 3000 soltimmar per år ger perfekt inramning till både boende och badande. Staden är populär bland turister året runt, och Skyscanner listar Fort Lauderdale Beach som en bland USA:s tio bästa drömstränder! Shopping är stort; från stadens huvudgata Las Olas Boulevard till berömda outleten Sawgrass Mills Mall med fyndchans i över 300 butiker. Väljer du att bo på hotell i Fort Lauderdale har du närhet till många av Floridas stora sevärdheter: från att spana på alligatorer och tvättbjörnar i The Everglades, glamorösa bad på Miamis South Beach, besök av Disney World i Orlando eller utforskning av korallön Key West, där katt- och litteraturälskare kan besöka Ernst Hemingways forna hem. Det enda som är svårt i Fort Lauderdale är att ha tråkigt.

Var ska man bo i Fort Lauderdale?

Strandnära

Fort Lauderdale erbjuder ett pärlband av bekväma, strandnära hotell längs den fyra mil långa kusten. Från enklare boenden och lägenhetshotell till välkända fyra- och femstjärniga hotellkedjor som Hilton, Hyatt Regency, Marriott och Ritz-Carlton med trivsam lyx och spamöjligheter.

Centrum

Centralt i Fort Lauderdale kan du med fördel välja hotell nära Las Olas Area. Här är det nära till shopping med promenadavstånd till huvudgatan Las Olas Boulevard, med ett rikt restaurangliv med stort utbud fisk- och skaldjur. Boende finns i alla prisklasser, ofta med pool men med eller utan bekvämligheter som wellness och spa.

Norrut

I norra delen Fort Lauderdale finns allt från charmiga, mindre hotell till boende i välkända kedjor som Marriott. Här är det inte långt till naturupplevelser i Everglades träskmark, beläget vid floden Kissimmee samt nära till Orlando med sina fantastiskt underhållande turistmåsten. 

Att göra i Fort Lauderdale

Eftersom Fort Lauderdale ligger precis vid vattnet och präglas av sina många kanaler (och därför kallas USA:s Venedig!) är båtlivet utmärkande. Ta en vattentaxi eller hyr en båt som omväxling till strandpromenaden Riverwalk eller Ocean Boulevard, där du även kan shoppa. Staden lockar med många familjevänliga utflykter, exempelvis Museum of Discovery and Science och närheten till Disneyland är en klar fördel. Med hyrbil kan du få ut det mesta av ditt besök i Fort Lauderdale! Missa inte Skyscanners topp tio saker att göra i Fort Lauderdale: exempelvis snorkla eller dyk efter skeppsvrak, bada med det vackra folket på glamorösa South Beach, Miami, ett par mil söderut. Här kan du även passa på att besöka på Fontainblue Beach Hotel i snygg art deco-stil, ett filmiskt hotell känt från Bondfilmen Goldfinger, Al Pacinos Scarface och Whitney Houstons Bodyguard med flera. Varför inte köra upp till Orlando där Disney World har fyra parker, Universal två och Seaworld en. För rymdintresserade är Cape Canaveral och rymdbasen Kennedy Space ett måste, beläget på ön Merrit Island strax utanför Orlando.

Flyg till Fort Lauderdale

Hitta flyg till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport 

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Fort Lauderdale

från 1 509 SEK
från 2 016 SEK
från 3 859 SEK

Vad säger resenärer om Fort Lauderdale?

9,8
Nattuggla
9,4
Friluftsmänniskor
8,7
Familjeresenärer
8,4
Äventyrsresenärer
7,8
Matälskare
Medlemmars omdömen (250)
Fernando Okada
Fernando Okada
2016-06-23

Nästan varje år jag tillbringade mina semmestrar med min familj i Fort Lauderdale. Beachs är fulländar så restauranger.

Vianeth
VianethMiami Beach
2017-03-10

Fiske i Fort Lauderdale, dess en fantastisk upplevelse. Allt du behöver är en båt, fiskeredskap, levande bete, och solskyddsmedel. Eftersom nästan alla arter av saltvattengamefish i den här halvklotet. Att hyra en båt från Sailo plattform är ett bra alternativ eftersom de ger kaptener för oförglömlig upplevelse!

JJ
JJChicagoområdets
2014-03-12

2: a kusin till Miami, och rakt norr om A1A, är Ft Lauderdale ett bra ställe att ta en paus på stranden och njuta av solen

Janson Wigo
Janson WigoSan Francisco
2017-01-06

Växte upp av everglades hamn- och älskade varje minut av det. Bra ställe att leva, förmodligen ännu bättre att besöka (under vintern) eftersom sommaren blir lite för varmt för vissa.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 1 460 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fort Lauderdale är februari, med ett genomsnitt på 2 276 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 831 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fort Lauderdale är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 19,8 °C/67,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 17,5 °C/63,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Fort Lauderdale är Fort Lauderdale International (FLL) (5,42 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Fort Lauderdale Executive (8,79 km) Miami International (39,35 km) West Palm Beach International (62,45 km)

Planera en resa till USA