Devils Lake

22 sep. 201923 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Devils Lake inkluderar Spirit Water Inn Resort, Great American Inn & Suites och Sunlac Inn Devils Lake baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Devils Lake genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Devils Lake

från 961 SEK
från 829 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 721 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Devils Lake är juni, med ett genomsnitt på 865 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 793 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Devils Lake är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,0 °C/59,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,0 °C/78,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −17,9 °C/−0,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Devils Lake är Devils Lake (DVL) (3,15 km).

Planera en resa till USA