Columbia

24 sep. 201925 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Columbia inkluderar Northlight, Ramada Inn Columbia och Campus Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Columbia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Columbia

från 2 380 SEK

Vad säger resenärer om Columbia?

9,8
Matälskare
8,8
Familjeresenärer
7,7
Äventyrsresenärer
7,5
Studenter
Medlemmars omdömen (13)
Teonda Tollison
Teonda Tollison
2015-07-12

McDonalds på Clark Lane, är den bästa delen för min 3 år gamla pjäsen plats var den största jag sett.

Nicole D
Nicole DRochester
2014-06-04

Det finns mycket att göra för studenter och vuxna, från mat till kul. Ursprungligen inte veta vad som väntar, jag blev positivt överraskad över hur mycket det finns att göra runt staden. Jag skulle gärna vilja gå tillbaka och utforska lite mer.

Julie Grimes
Julie GrimesColumbia
2013-08-30

Det är en stereotyp progressiv, Västkusten stad i hjärtat av Mellanvästern. Den har konst, fantastiska idrottsanläggningar och fläktar, politisk mångfald, något som 8 högskolor, stor vandring, cykling och vandringsleder, underbara matställen, fantastiska golfbanor och faciliteter, och viktigast dynamiska medborgare som älskar sin lilla stad.

Benton Boice
Benton BoiceKansas City
2017-01-06

Jag måste älska Columbia, eftersom det är hem till massor av mina vänner kommer att MU. Varje gång jag besöker Columbia Jag är i för en behandling av något slag. Jag kan inte vänta på mitt nästa besök.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 577 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Columbia är maj, med ett genomsnitt på 1 010 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 805 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 767 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Columbia är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 20,0 °C/68,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,4 °C/22,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Columbia är Columbia (COU) (18,30 km).

Planera en resa till USA