Clearwater

21 jan. 201922 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Clearwater inkluderar Sheraton Sand Key Resort, Hilton Clearwater Beach Resort & Spa och Sandpearl Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Clearwater genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Clearwater?

9,8
Friluftsmänniskor
9,5
Familjeresenärer
8,0
Äventyrsresenärer
6,1
Historieälskare
6,1
Nattuggla
Medlemmars omdömen (54)
Pat Katz
Pat KatzOldsmar
2014-10-09

Sand så mjuk som mjöl, och dess namngivna Clearwater av en anledning. Också bra mat runt.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2018-02-10

Vad är inte att tycka om den allestädes närvarande solsken, den varma Mexikanska golfen vatten, den orörda sanden på den vackra Clearwater Beach, och gästfrihet? Det är inte en utopisk nirvana, eftersom det inte finns några farliga förbjudna områden, men det är d * mn nära.

Lee V
Lee VFarmington
2013-12-24

Sol, roligt och mycket mer! Vi snackar stranden nu. En av de bästa hittar du anywhre. Så mycket att göra göra göra och ändå sååå lätt att slappna av - en mycket trevlig paradox faktiskt.

@WayneAtherholt
@WayneAtherholtSaint Petersburg
2013-06-22

Fantastiska stranden och fantastiska stranden stad. Detta är utsikten från åttonde våningen i Hyatt.

Planera en resa till USA