Beckley

25 juli 201926 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Beckley inkluderar The Historic Morris Harvey House, Elkhorn Inn & Theatre och Rock Ridge Rentals LLC baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Beckley genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Beckley

från 1 760 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 629 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Beckley är juli, med ett genomsnitt på 897 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 804 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 814 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Beckley är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 21,7 °C/71,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,1 °C/80,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,0 °C/24,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Beckley är Beckley (BKW) (5,64 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Lewisburg (69,94 km)

Planera en resa till USA