Atlanta

4 feb. 20205 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Atlanta inkluderar Wyndham Atlanta Galleria, Holiday Inn ATLANTA-NORTHLAKE och Sheraton Atlanta Perimeter North Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Atlanta genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Atlanta

från 1 715 SEK
från 3 029 SEK
från 5 320 SEK

Vad säger resenärer om Atlanta?

9,8
Matälskare
8,5
Nattuggla
7,8
Familjeresenärer
7,8
Historieälskare
7,1
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (376)
Michael Wood
Michael Wood
2016-08-07

Stor stad massor att se och göra särskilt med sydligt arv. Det finns en ner sidan med brott.

onebluesky
onebluesky
2016-08-07

Atlanta är en av ett slag. Massor av saker att göra och massor av mat att försöka. Gick på en budget och lämnade med några stora äventyr och inte gå över budget.

Kelly G.
Kelly G.Santa Clara
2016-08-07

Jag gillar att se mindre, unika platser börjar dyka upp i Midtown. Parkering är alltid ganska hemskt och inte ens nämna trafiken på I75 / 85. Att ha en stor tid utforska området eftersom arbetet tillåter.

Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2016-08-07

Atlanta är staden navet i söder. Full av saker att göra med professionella sportklubbar, konserter, barer, klubbar, restauranger, historia och en antydan av södra charm. Allt som färdas genom den södra färdas genom Atlanta. Som en ung stad, fortsätter att växa snabbt och det är ofta ovanligt att träffa någon som påstår sig ha blivit född och uppvuxen i Atlanta. Många första gången besökare måste hålla i minnet att Atlanta är mycket spritt ut. Platser som Buckhead är precis utanför staden, men ger några av de bästa platserna i staden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 051 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Atlanta är februari, med ett genomsnitt på 1 827 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 615 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Atlanta är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 6,9 °C/44,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,6 °C/34,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Atlanta är Atlanta Hartsfield-Jackson (ATL) (12,56 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Atlanta De Kalb/Peachtree (16,22 km)

Planera en resa till USA