Kyiv

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kyiv inkluderar Senator Victory Square, Terra Nova Sport&Spa Hotel och President Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kyiv genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kyiv

från 468 SEK
från 1 038 SEK
från 2 291 SEK

Vad säger resenärer om Kyiv?

9,8
Historieälskare
7,9
Nattuggla
7,3
Äventyrsresenärer
7,3
Miljöresenärer
7,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (200)
2019-01-06

Används för att bo här, men skulle resa dit igen i ett hjärtslag! Du kan inte slå bar scenen, historia, sevärdheter och smuts billiga priser. Lätt att gå till de flesta ställen, men det finns också uber och uklon. Rida tunnelbanan om du känner dig äventyrlig.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
2016-11-29

Vi gick huvudsakligen till Kiev för att kunna utforska Tjernobyl men var mycket förvånad över de otroliga alternativen i Kiev själv. Bra mat och roliga kaféer överallt. Rolig promenad stad och den gamla kabelbanan för ca 10 cent är ett måste för att komma upp och nerför backen.  Men missa inte en dagstur till Tjernobyl! Wow! Massor av detaljer om hur det hände och hur det kunde ha torkat ut Europa. Rimligt säkert men du bestämmer!  Vi råkade vara där på dagen för en stor årsdagen parad, men det var fredligt.   Ganska billigt att göra någonting där. Vi såg ens en opera för $ 10 i de bästa platserna i ett fantastiskt operahus!  Glöm inte att prova Kyckling Kiev ...

Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
2015-06-16

Självständighetstorget i Kiev stora öppna ytor som omges av historiska monument .UNDERGROUND GALLERIA och massor av BAR och bra restauranger

Allison Tebbe
Allison TebbeDublin
2015-05-30

Jag taggade på en affärsresa med min pojkvän till Kiev 2012. Kiev var inte ett populärt resmål på min lista över platser att besöka, men jag verkligen älskade det. Arkitekturen var vacker och jag kunde inte få nog av den lokala maten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 430 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kyiv är juli, med ett genomsnitt på 633 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 494 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kyiv är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −2,1 °C/28,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,7 °C/78,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,1 °C/22,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Kyiv är Kiev Zjuljany (IEV) (7,43 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Boryspil (30,02 km)

Planera en resa till Ukraina