Kirovohrad

15 dec. 201916 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kirovohrad inkluderar Dekabristov Street 24, VIP PanoramaAngel och Hotel Maria baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kirovohrad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kirovohrad

från 168 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 212 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kirovohrad är september, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 225 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 249 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kirovohrad är den förväntade genomsnittstemperaturen i december −1,9 °C/28,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,2 °C/81,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,1 °C/21,0 °F.

Planera en resa till Ukraina