Hamburg

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hamburg inkluderar Mercure Hotel Hamburg Mitte, Novotel Hamburg City Alster och Mercure Hotel Hamburg City baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hamburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hamburg

från 1 380 SEK
från 1 870 SEK
från 3 323 SEK

Vad säger resenärer om Hamburg?

9,8
Nattuggla
9,6
Familjeresenärer
8,6
Matälskare
8,5
Historieälskare
7,9
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (179)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-07-22

HAMBURG Besök Hamburg en gång men inte gillar det mycket. Jag hjärta en hel del om den berömda Reeperbahn, Hamburg red light district, men var ganska besviken. Hotellet där jag bodde var ok och restauranger är blygsamma i pris och kvalitet bra.

Barbara Auer
Barbara AuerSalzburg
2016-03-23

Hamburg ... Jag vet inte vad jag ska säga om denna stad, förutom att det är förmodligen den vackraste staden jag någonsin har varit och kommer att vara. Det finns så mycket skönhet överallt! Ta en tur i hamnen och äter mycket färsk fisk! Du kan festa sju dagar i veckan på Reeperbahn. Varje enskild bar är speciell och häpnadsväckande. Jag älskade också travesti show på Pulverfass. Det var så roligt! Jag kan tala om Hamburg hela dagen, men jag kommer att sluta här. Bara en sak: Gå dit! Du kommer inte ångra det!

Vanessa Ebert
Vanessa EbertGreifswald
2015-11-08

Jag älskar absolutly denna stad. Greatest restauranger. Till exempel: Hans im Glück.

Jim Trucksis
Jim Trucksis
2015-03-14

Hade frukost här i Hamburg för helgen. Det är öppna tidigare än andra restauranger och är alldeles utmärkt med stora bakverk, gjorde ett hem gelé som är utmärkt, bra kaffe och juice, samt en fullständig meny för frukost. De har också en stor bar som serverar öl och Proseco som en wake me up. Mycket populär bland lokalbefolkningen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 956 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hamburg är september, med ett genomsnitt på 1 562 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 1 247 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hamburg är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 13,3 °C/55,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,1 °C/71,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,7 °C/30,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Hamburg är Hamburg International (HAM) (8,56 km).

Planera en resa till Tyskland