Dresden

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dresden inkluderar Ringhotel Residenz Alt Dresden, Achat Comfort Dresden och Azimut Hotel Dresden baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dresden genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dresden

från 676 SEK
från 701 SEK
från 1 176 SEK

Vad säger resenärer om Dresden?

9,8
Historieälskare
8,8
Konst & Designälskare
7,6
Backpackers
7,6
Familjeresenärer
6,6
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (62)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-08-19

Vi har varit här flera gånger och det är ett nöje att besöka denna stad. Det är som ett friluftsmuseum med mycket att se även om du inte gå in i någon av de stora museerna finns här. Ta en dag och se sevärdheterna och komma ihåg det var allt bombades under andra världskriget.

Laurel W
Laurel WCalgary
2014-08-03

Även ett kort besök i Dresden avslöjar den vackra staden som en gång var en europeisk kulturhuvudstad. Restaurering av staden efter den förödande bombningen under andra världskriget pågår fortfarande.

Anne Becker
Anne BeckerCrit
2014-06-30

Vacker och intressant stad! Ta dig tid att besöka alla de berömda platserna. Julmarknaden är bäst!

Alix F
Alix FEdinburgh
2014-06-19

Dresden är en vacker stad full av kultur i överflöd. Det är också en av de få platser kvar i Europa där man fortfarande kan känna effekterna av andra världskriget, vilket ger en fascinerande besök för historia buffs i din grupp.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 713 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dresden är december, med ett genomsnitt på 951 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 801 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 818 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dresden är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 4,7 °C/40,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,7 °C/27,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Dresden är Dresden (DRS) (11,45 km).

Planera en resa till Tyskland