Kalkan

29 sep. 201930 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kalkan inkluderar Patara Prince Hotel & Resort - Special Category, Kalkan Dream Hotel och Ada Villas - Kalkan Area baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kalkan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kalkan

från 901 SEK
från 1 125 SEK
från 1 561 SEK

Vad säger resenärer om Kalkan?

9,8
Lyxresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
9,6
Matälskare
7,6
Familjeresenärer
7,3
Nattuggla
Medlemmars omdömen (6)
Leigh L
Leigh L
2016-01-25

Ett måste - hyra en båt från hamnen och segla iväg för dagen du lämnar alla dina bekymmer bakom

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
2017-01-06

Staden Kalkan är en förtrollande plats och en av de vackraste platserna längs Turkiets Lycian kusten. Med avsaknad av massturism, förblir Kalkan en charmig och oförstörd oas av grönskande natur, lysande blått kristallklart hav, och varm traditionell turkisk gästfrihet.

Julie Bromfield
Julie BromfieldBoca Raton
2017-01-06

Vackra lilla hamnen och en härlig vit moskén. Det finns bra restauranger längs vattnet. Se till att gå till marknaden som kommer en gång i veckan. Det finns en kvinna med en stor rund form av Baklava. Det var det bästa jag någonsin haft!

Claudia Higueras
Claudia HiguerasNew York
2017-01-06

Om du är på humör för en ganska medelhavet stad snarare än galenskap i Bodrum alikes, är detta ett bra alternativ. Vacker liten stad i provinsen Antalya (Lycian kusten). Jag stannade på Villa Mahal, gångavstånd från staden och gillade den. Det finns flera platser att besöka runt Kalkan, men det är också en perfekt plats att koppla av och njuta av utsikten havs mat!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 750 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kalkan är augusti, med ett genomsnitt på 1 791 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 774 SEK per natt. Det är 61 % lägre än det genomsnittliga priset 1 249 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kalkan är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 25,2 °C/77,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,7 °C/94,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,9 °C/40,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Kalkan är Kastelorizo (KZS) (20,15 km).

Planera en resa till Turkiet