Antalya

23 feb. 201924 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Antalya inkluderar Hotel Villa Granada, Patron Hotel och Teos Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Antalya genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Antalya

från 269 SEK
från 373 SEK
från 550 SEK

Vad säger resenärer om Antalya?

9,8
Historieälskare
8,7
Familjeresenärer
8,7
Äventyrsresenärer
8,7
Friluftsmänniskor
8,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (119)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-14

ANTALYA Kort sagt, är Antalya en stor gammal stad vars centrum är vacker. Historia runt omkring dig, det turkiska folket är vänliga, maten är stor och stranden som du är i himlen.

m1hausen™
m1hausen™Köln
2015-11-07

En bom stad i Turkiet med idag mer än 1,5 miljoner Invånare. Den gamla delen av staden kallas Kaleiçi och är verkligen vacker.

Mehmet Akcal
Mehmet AkcalAntalya
2015-10-17

Antalya är en av de bästa städerna i Turkiet. Det har regioner och hotell för varje speciellt semester stilar.

. Troy
. TroyMiravet
2015-05-23

Juvelen i Turkiets turkosa kusten, med en vackert bevarade gamla staden ståtar ottomansk arkitektur och romerska ruiner. Blicka ut över havet och du kan nästan föreställa sig att kunna se Alexandria på en klar dag (men klart kan du inte). Den gamla staden och hamnen är en absolut glädje, med den omgivande ny stad prålig, modern och upptagen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 366 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Antalya är januari, med ett genomsnitt på 366 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 415 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 433 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Turkiet