Alanya

29 sep. 201930 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Alanya inkluderar Kleopatra Saray Hotel, Azalea Apart Hotel och Kleopatra Carina Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Alanya genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Alanya

från 454 SEK
från 744 SEK

Vad säger resenärer om Alanya?

9,8
Historieälskare
8,7
Familjeresenärer
6,3
Matälskare
6,2
Lyxresenärer
6,2
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (25)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-03-06

Alanya i Turkiet är en mysig stad med trevliga butiker, fina restauranger, en vacker strand och attraktioner. Var noga med att besöka fästningen korsfararna och den livliga hamnen. Det finns många dagsutflykter från Alanya att göra och mycket värt. Och turkarna är vänliga och mycket gästfritt. Kort sagt, är Alanya en underbar stad på Medelhavet!

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
2017-01-06

Alanya är en mycket stor turiststad som har genomgått omfattande utveckling på grund av mil efter mil av gyllene stränder, som skiljs åt av den stora udden på vilken sitter Alanyas slott. Anläggningen är värd för de flesta europeiska nationaliteter under sommarmånaderna.

Susan Ogden
Susan OgdenSheffield
2017-01-06

vackra sand miles och miles av dem. Bo i centrum av staden fantastiska affärer och bra läge för att resa till andra platser av intresse Ett måste är 3 dagar excusrsion till Kappadokien. Lokalbefolkningen är fantastiskt vänliga och hjälpsamma. restauranger Pearl Beach mat fantastiska hotell att stanna Grand Okan centrala utsikt Cleopatra Beach nyrenoverade plasma-TV i rum rememeber att be om havsutsikt -breathtaking att vakna upp till. 1 timme till Side med lokala transporter Besök Mangavet och se vattenfall och grottor Om du känner passar promenad upp till slottet i vyer Alanya är enorm Har varit återvänder här för de senaste 8 åren och kommer tillbaka i 3 veckor kan inte vänta.

Marcia Greenwood
Marcia GreenwoodLondon
2017-01-06

Vackra stränder, bergiga

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 290 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Alanya är juli, med ett genomsnitt på 726 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 363 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 434 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Alanya är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 25,2 °C/77,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,7 °C/94,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,9 °C/40,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Alanya är Gazipasa (GZP) (39,47 km).

Planera en resa till Turkiet