Telč

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Telč inkluderar Penzion Slunicko, Ubytovani U Smejkalu och Apartment Hradecká baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Telč genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Telč

från 300 SEK
från 362 SEK

Vad säger resenärer om Telč?

9,8
Historieälskare
7,6
Konst & Designälskare
6,9
Lyxresenärer
6,7
Backpackers
5,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (5)
Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2016-01-03

Telc är liten och vacker stad i södra Mähren. Det är på Unescos lista så om du kommer att vara på detta område bör du göra halvdag resa och se denna vackra stad.

Laurel W
Laurel WCalgary
2014-08-21

Telc är en Unescos världsarvslista mest känd för 17th century renässans slott med en engelsk stil park (en ombyggnad av ursprungliga gotiska slott), den berömda torget, en lång torg med renässans och barock hus featuring höga gavlar och arkader.

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2013-12-23

Invånarna i Telč, en liten stad i södra Mähren, var en gång ganska konkurrenskraftiga om skönheten i sina hem, vilket framgår i dag på den långsträckta huvudtorget, där en byggnad är vackrare än den andra. De Baroque- och renässansstil fasader, presenterar höga gavlar målade i ljusa pastellfärger, nu stöder små butiker och kaféer. En stor renässansen slottet och stora fiskrika dammar omger torget.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2013-01-14

Detta var vår första stopp på väg till Tjeckien. Trevlig stad med några intressanta arkitektur. Jag gillade också husen med dekorerade fasader.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 306 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Telč är maj, med ett genomsnitt på 588 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 441 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 457 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Tjeckiska republiken