Phitsanulok

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Phitsanulok inkluderar Ruen Thai Jong Lux, Lithai Guesthouse och Jongrak Thai Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Phitsanulok genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Phitsanulok

från 229 SEK
från 531 SEK
från 724 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 157 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Phitsanulok är mars, med ett genomsnitt på 181 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 169 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Phitsanulok är Phitsanulok (PHS) (4,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Sukhothai (64,45 km)

Planera en resa till Thailand