Pattaya

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

För den som är sugen på Thailand är Pattaya ett måste. Detta lilla kustsamhälle är perfekt för den som söker lite avkoppling och underhållning, parat med varmt klimat med sol och bad. På Pattaya finns alltid något att göra, för såväl barnfamiljer som den sportintresserade studenten, eller kompisgänget. Stränderna är långgrunda, barnvänliga och oerhört vackra - dessutom kryllar de av möjligheter till vattensporter! Oavsett om du är glad nybörjare som surfare eller vattenskidåkare eller har vanan inne: Pattaya är den perfekta platsen att utöva vattensporter på. Den som ledsnar på stranden har aldrig långt till ett oerhört rikt och varierande nattliv med pubar och restauranger, och dagtid finns många spektakulära sevärdheter: passa till exempel på att uppleva det alldeles unika Sanningens Tempel: byggt helt i teak! Letar du hotell i Thailands Pattaya? Här finns det finns ett rikt utbud av hotell, allt från kompletta resorthotell till mindre vandrarhem, bara att välja och vraka.

Var ska man bo i Pattaya?

Bo nära centrum - aldrig brist på aktiviteter

Passa på att få ut det bästa möjliga av Pattaya och se till att du inte missar något! Bor du i närheten av Walking Street, har du aldrig långt till underhållning på eftermiddagar och kvällar, då gatan förvandlas till en helt bilfri gågata. Längs bägge sidor av gatan finns det oräkneliga små butiker, restauranger och pubar - här finns utan tvekan något för alla. Det är heller ingen överdrift att säga att det finns nästan lika många hotell i Pattayas Walking Street, som det finns restauranger och underhållningsställen: du kommer utan tvekan att hitta ett hotell eller vandrarhem som passar dig och din plånbok. Mellan Walking Street och Pattayas populära stränder är det endast ett stenkast, så du kan bekvämt promenera mellan stranden, partyt och hemmet. 

Bo intill lugnets strand 

Som kontrast till det fartfyllda nöjeslivet i Pattayas centrala delar, kan det vara skönt att spendera dagen - eller hela sin resa - i närheten av en lite mer avskild strand. Ön heter Koh Larn/Larn Island, och ligger endast en kort resa från Pattayas centrum. Här är vattnet kristallklart, stränderna bländande vita och lugnet är påtagligt. Perfekt plats att bo på för den som vill kunna välja mellan action och lugn och ro, och då ha en mer lugn bas att bo på. Det finns nämligen gott om hotell på Pattayas Koh Larn, och även vandrarhem. 

Flyg till Pattaya

Sluta dröm - boka flygbiljetten nu istället! Skyscanner hjälper dig hitta det flyg som passar just dig bäst.

Informationen på sidan är från Januari 2018

Hotell med toppbetyg i Pattaya

från 337 SEK
från 968 SEK
från 1 446 SEK

Vad säger resenärer om Pattaya?

9,8
Äventyrsresenärer
9,1
Nattuggla
8,9
Backpackers
7,4
Lyxresenärer
6,6
Matälskare
Medlemmars omdömen (121)
Love Siam
Love SiamBangkok
2017-08-27

2 timmar söder om Bangkok på golfen av Thailand, skyddade vatten, en utbredning av barer, hotell och nattliv, största beläggning av icke Thai med alla beslag successionsGolfBanor, Spa, Resorts. Med Paradise kommer skrubbrar så det finns många inlagda människor men du kan inte ha kakan och äta den också ..

Exectoursbkk Auswathai
Exectoursbkk AuswathaiBangkok
2017-08-27

ganska väl Wild Wild West haa haa .. Kärleksfullt kallas Sin City of Thailand, det är helt enkelt var en havet sida utväg för lokalbefolkningen tills dagar Vietnam var och den amerikanska marinkåren började använda området för R & R. Inom några år det var barer och bar flickor överallt. Idag är det den största gemenskap av icke thailändska invånare med miles av guld kurser och barer parti .. det är Paradise barn

Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2017-08-27

Har inte varit för några år (nu förfallna för ett besök) dess en förvirrande destination att dess synd staden Thailand med så många öl barer och pojkar ville boozing kul kväll outs med gogo barer och liknande men det är också den plats som lockar så många människor för känslan av äventyr som det verkar något går .. walking street är fascinerande och några utmärkta havet restauranger

Doug Vidic
Doug VidicEdmonton
2017-08-27

Pattaya är ett av de bästa platserna att besöka jag Thailand. Den har en dålig wrap men kärnpunkten är det har några av de bästa platserna att äta och festa!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 294 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Pattaya är februari, med ett genomsnitt på 490 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 355 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 387 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Thailand