Pattaya

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pattaya inkluderar Lakkhana Poolside Resort, Villa Villa Pattaya och The Radiance Pattaya baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pattaya genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Pattaya?

9,8
Äventyrsresenärer
9,4
Nattuggla
8,9
Backpackers
7,2
Lyxresenärer
6,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (119)
Love Siam
Love SiamBangkok
2017-08-27

2 timmar söder om Bangkok på golfen av Thailand, skyddade vatten, en utbredning av barer, hotell och nattliv, största beläggning av icke Thai med alla beslag successionsGolfBanor, Spa, Resorts. Med Paradise kommer skrubbrar så det finns många inlagda människor men du kan inte ha kakan och äta den också ..

Exectoursbkk Auswathai
Exectoursbkk AuswathaiBangkok
2017-08-27

ganska väl Wild Wild West haa haa .. Kärleksfullt kallas Sin City of Thailand, det är helt enkelt var en havet sida utväg för lokalbefolkningen tills dagar Vietnam var och den amerikanska marinkåren började använda området för R & R. Inom några år det var barer och bar flickor överallt. Idag är det den största gemenskap av icke thailändska invånare med miles av guld kurser och barer parti .. det är Paradise barn

Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2017-08-27

Har inte varit för några år (nu förfallna för ett besök) dess en förvirrande destination att dess synd staden Thailand med så många öl barer och pojkar ville boozing kul kväll outs med gogo barer och liknande men det är också den plats som lockar så många människor för känslan av äventyr som det verkar något går .. walking street är fascinerande och några utmärkta havet restauranger

Doug Vidic
Doug VidicEdmonton
2017-08-27

Pattaya är ett av de bästa platserna att besöka jag Thailand. Den har en dålig wrap men kärnpunkten är det har några av de bästa platserna att äta och festa!

Planera en resa till Thailand