Jämför och spara på hotell i Pattaya

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Pattaya

Använd vår karta för att hitta hotell nära Pattaya eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Pattaya. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Pattaya - jämför billiga hotell i Pattaya

För den som är sugen på Thailand är Pattaya ett måste. Detta lilla kustsamhälle är perfekt för den som söker lite avkoppling och underhållning, parat med varmt klimat med sol och bad. På Pattaya finns alltid något att göra, för såväl barnfamiljer som den sportintresserade studenten, eller kompisgänget. Stränderna är långgrunda, barnvänliga och oerhört vackra - dessutom kryllar de av möjligheter till vattensporter! Oavsett om du är glad nybörjare som surfare eller vattenskidåkare eller har vanan inne: Pattaya är den perfekta platsen att utöva vattensporter på. Den som ledsnar på stranden har aldrig långt till ett oerhört rikt och varierande nattliv med pubar och restauranger, och dagtid finns många spektakulära sevärdheter: passa till exempel på att uppleva det alldeles unika Sanningens Tempel: byggt helt i teak! Letar du hotell i Thailands Pattaya? Här finns det finns ett rikt utbud av hotell, allt från kompletta resorthotell till mindre vandrarhem, bara att välja och vraka.

Var ska man bo i Pattaya?

Bo nära centrum - aldrig brist på aktiviteter

Passa på att få ut det bästa möjliga av Pattaya och se till att du inte missar något! Bor du i närheten av Walking Street, har du aldrig långt till underhållning på eftermiddagar och kvällar, då gatan förvandlas till en helt bilfri gågata. Längs bägge sidor av gatan finns det oräkneliga små butiker, restauranger och pubar - här finns utan tvekan något för alla. Det är heller ingen överdrift att säga att det finns nästan lika många hotell i Pattayas Walking Street, som det finns restauranger och underhållningsställen: du kommer utan tvekan att hitta ett hotell eller vandrarhem som passar dig och din plånbok. Mellan Walking Street och Pattayas populära stränder är det endast ett stenkast, så du kan bekvämt promenera mellan stranden, partyt och hemmet. 

Bo intill lugnets strand 

Som kontrast till det fartfyllda nöjeslivet i Pattayas centrala delar, kan det vara skönt att spendera dagen - eller hela sin resa - i närheten av en lite mer avskild strand. Ön heter Koh Larn/Larn Island, och ligger endast en kort resa från Pattayas centrum. Här är vattnet kristallklart, stränderna bländande vita och lugnet är påtagligt. Perfekt plats att bo på för den som vill kunna välja mellan action och lugn och ro, och då ha en mer lugn bas att bo på. Det finns nämligen gott om hotell på Pattayas Koh Larn, och även vandrarhem. 

Flyg till Pattaya

Sluta dröm - boka flygbiljetten nu istället! Skyscanner hjälper dig hitta det flyg som passar just dig bäst.

Informationen på sidan är från Januari 2018