Chiang Mai

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chiang Mai inkluderar Cmor Hotel Chiang Mai by Andacura, Lana Beds & Space och Floral Hotel Ayatana Chiang Mai baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chiang Mai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chiang Mai

från 254 SEK
från 628 SEK
från 1 727 SEK

Vad säger resenärer om Chiang Mai?

9,8
Äventyrsresenärer
8,9
Backpackers
8,1
Friluftsmänniskor
7,5
Matälskare
6,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (170)
Kelvin Fang
Kelvin FangShanghai
2015-09-20

Underbar plats och trevliga människor överallt. Vi tillbringade 6 dagar där bland annat en dag i Pai.

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2015-03-04

Äventyr huvudstad Sydostasien, kom hit för någon verksamhet ditt hjärta önskar ... mountainbike, zip foder, elefantridning, tiger petting, vandring, forsränning, etc etc. Själva staden är ganska stor och förutom templen inte så pittoreska . De har en stor natten marknaden och några läckra restauranger men den verkliga magin ligger i bergen som omger Chiang Mai, från avlägsna byar, vattenfall och vilda djur, har Chiang Mai så mycket att erbjuda. Boka en tur eller ännu bättre hyra en moped och utforska!

Suie Chang
Suie ChangSeattle
2015-02-26

Chiang Mai är en mindre stad i Thailand som är bra för att utforska historiska tempel och att komma bort från överbefolkade storstäder. Vi undersökt många av templen, tog dagsturer, gjorde elefant rider, gick till en öppen marknad, och hitta folk att vara välkomnande och trevligt. Definitivt en av våra favorit städer i Thailand. Om du letar efter aktiviteter och en långsammare takt, är detta rätt plats att gå.

Theron
TheronChiang Mai
2015-02-01

Jag älskar denna lilla stad. Jag tillbringade större delen av min 3 månader i Thailand bara hänger i Chiang Mai. Det finns en mycket mer avslappnad i CM jämfört med Bangkok. Jag hade kul i Bangkok också men det var välkommen lättnad. Jag kan besöka igen. Bästa maten jag hade i Thailand var lätt runt Chiang Mai.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chiang Mai är december, med ett genomsnitt på 471 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 411 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chiang Mai är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 29,5 °C/85,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 36,5 °C/97,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,3 °C/57,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Chiang Mai är Chiang Mai (CNX) (2,93 km).

Planera en resa till Thailand