Amphawa

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Amphawa inkluderar Night Like Resort Amphawa, Ban Khun Rin Homestay och Vayla Samran 2 @ Amphawa Floating Market baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Amphawa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Amphawa

från 381 SEK
från 738 SEK
från 701 SEK

Vad säger resenärer om Amphawa?

Medlemmars omdömen (5)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

En 90-minuters resa utanför Bangkok, är staden Amphawa känd för sin "flytande marknaden" som händer på helgen eftermiddagar. Mindre populär bland internationella turister än Damnoen (en annan flytande marknaden utanför Bangkok, här händer på morgonen), det fortfarande blir mobbad med thailändska turister som besöker från huvudstaden. Trots folkmassorna, det är en bra plats för fotografering, med båtar på kanalerna laddat upp med färgstarka produkter, och som i stort sett överallt i Thailand, är det också ett bra ställe att prova färsk mat från street leverantörer.

Natip
NatipAyutthaya
2012-02-17

Kanokpit Rattanasiripirom
Kanokpit Rattanasiripirom
2012-08-12

Schnin Punthneeya
Schnin PunthneeyaBangkok
2012-06-09

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 320 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Amphawa är december, med ett genomsnitt på 381 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 344 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Amphawa är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 29,7 °C/85,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,5 °C/92,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,6 °C/72,7 °F.

Planera en resa till Thailand