Jiayi

25 aug. 201926 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jiayi inkluderar Chiayi Chinatrust, Yes Hotel och Boston Plus Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jiayi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jiayi

från 5 233 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 376 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jiayi är april, med ett genomsnitt på 634 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 411 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 510 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jiayi är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 28,6 °C/83,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 12,4 °C/54,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Jiayi är Chiayi (CYI) (7,25 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Tainan (64,30 km)

Planera en resa till Taiwan