Pusan

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pusan inkluderar Ramada Encore by Wyndham Busan Haeundae, Hotel 109 och Haeundae Centum Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pusan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Pusan

från 481 SEK
från 613 SEK
från 1 713 SEK

Vad säger resenärer om Pusan?

9,8
Friluftsmänniskor
9,2
Matälskare
8,7
Backpackers
8,1
Miljöresenärer
7,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (47)
Keane
KeaneSan Francisco
2018-05-24

Vacker kuststad med strand hotell, roliga shoppinggator och den enorma Shinsegae varuhuset (Guinness World Records hållare för största butik i världen). Det har fått lite av staden och en bit av sand, vilket gör det en trevlig destination för dem med många gillar.

Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2015-03-15

Busan är en fräsch och mycket modern stad på den södra spetsen av Sydkorea. Det är min favorit plats i hela Korea, erbjuder god mat, nattliv, utomhus och varma sandstränder.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-08-25

Med en djupvattenhamnen intill moderna sjöfartsmuseet detta var en bra introduktion till fastlandet Sydkorea. Vi tillbringade flera timmar i staden bara gå och visning. Staden hade ganska några utomhus utrustning och kläder olika orter lokalbefolkningen gav oss en stor musikaliskt skicka iväg.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Koreas grynig och energiska 2 stad, är hamnstaden Busan lite grova runt kanterna, men med fantastiska skaldjur (som hoe - koreanska sashimi, uttalas "hwe), en fascinerande fiskmarknad (Jalgachi) och några utmärkta tempel ( Beomeo-sa i bergen och Gung-sa på klipporna), det är en plats som lätt kan ockupera ett par dagar. Head to Haeundae Beach under dagen för att koppla av på sanden med massorna, sedan besöka Gwangalli Beach på natten för barer och nattliv.

Planera en resa till Sydkorea