Jeonju

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jeonju inkluderar Pungnam Tourist Hotel, Gung Tourist Hotel och Jeonju Yeonghwa Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jeonju genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jeonju

från 483 SEK
från 652 SEK
från 881 SEK

Vad säger resenärer om Jeonju?

9,8
Matälskare
7,9
Historieälskare
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (13)
Seung Ho Hyeon
Seung Ho HyeonSeoul
2015-08-05

Jeonju-Si, Jeollabuk-do, Korea. Det finns en hel del Korea traditionella hus. Det finns många ställen där du kan känna den traditionella kulturen i Korea.

Irah
IrahSingapore
2014-07-18

Bästa stället att prova ursprungliga bibimbap, loveeee kort nötkött revbenen i denna stad också och bo i Hanok Village. Det är så härligt!

Hosung Lee
Hosung LeeJeonju
2017-01-06

Jeonju har ett årtusende gammal historia av att vara hem för många dynastier och härskar av royalty. Jeonju Hanok Village har 700 traditionella koreanska hus, Hanok som fortfarande hem till invånarna i dag. Hanok Village är den bäst bevarade levande traditionell by. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i Korea. Jeonju värd också fotbolls-VM 2002, som såg stor skala renoveringar till många områden i Jeonju för World Cup besökare. Många traditionella och historiska platser är utmärkt bevaras i Jeonju såsom Gyeonggi Palace, Jeondong katolska kyrkan, Pungnam-dong, Omokdae, Hyanggyo, Gwonhwon fästningsruiner, Namgo fästning och många andra historiska platser. Det finns också traditionella kultur lärcentra såsom konsthantverk utställningshallar, ledar produkter Utställning Centers, Hanok levande erfarenhet centra, traditionell alkohol museum, Hanji centra och örtmedicin upplevelsecentra. Människor kan också delta i att lära sig om och göra traditionella konsthantverk såsom Hapjukseon eller Taegukseon (fläktar) tillsammans med prova den traditionella te butiker och restauranger. Jeonju erbjuder besökarna mycket att se, göra och äta. Historiskt sett angränsande område i Kyo-dong, Pungnam-dong och den urbana Hanok är levande register över Koreas moderniseringsprocess och omvandlingen av bostäder sedan 1910. Många forskare och civila organisationer efterfrågan bevarande och förvaltning av området med viktiga statlig myndighet för att ge konservering, förbättring och förvaltning under strikt övervakning. Jeonju urbana Hanok Village är det enda stället som så väl bevarar de gamla traditionella gator, hus och strukturer från Korea förflutna. boende: www.koreabackpackers.net

Leow Ling
Leow LingBayan Lepas
2017-01-06

Jeonju är en stad i Sydkorea, och huvudstad i Nordjeolla. Det är ett viktigt turistcentrum känd för koreansk mat, historiska byggnader, sportaktiviteter och innovativa festivaler. http://wikitravel.org/en/Jeonju Du kan registrera på turism Besök Korea att ta gratis buss (avgår från Seoul till Jeonju på morgonen 08:00 och tillbaka från Jeonju vid 17:00) till Jeonju.Once kom, vi går att se Jeonju turism att ta upp några guidebok. Damen hjälpa oss att kort några betydande turistattraktioner men vi nästan täckt alla platser under 3 dagar det. Och vi är beroende bara på kartan (kinesiska / engelska) väg att gå runt Jeonju.We fick hanok vistelse genom att anlita turismen också. De hade alla koppling till alla hanok vistelse i Hanok Village. Vi stannade på "Cheongdam" som kostar oss 50k per natt för 2 personer, inte inklusive frukost. Om mat, jag tror böna spira soppa, koreanska uppsättning måltid och bibimbap är ett måste :). Om du blir uttråkad av ris, kan du prova nudlar på Veteran, 5k per nudel, som är skäligen se cheap.Please mer mat information länken nedan: http://discoveringkorea.com/2008/11/24/jeonju-part- 2 / "marknaden" nära Pungnanmun har en hel del att sälja. Kanske kan du köpa några madrass / filt hem. Bland alla berömda turistmål, Gaeksa natten marknaden är också värda ett besök. Dearby Gaeksa finns också hanok spa-Jim Jil smäll. det finns en annan som du kan nå med taxibilar som bloggare sade att det är trevligare gärna skriva mig ett PM och jag kommer att dela dig min resplan när jag var i Korea för 21-28 april 2012.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 423 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jeonju är januari, med ett genomsnitt på 543 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 471 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 499 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jeonju är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,8 °C/53,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,7 °C/85,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,7 °C/25,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Jeonju är Gunsan (KUV) (39,97 km).

Planera en resa till Sydkorea