Gyeongju

21 maj 201922 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gyeongju inkluderar Mirim Motel, Kensington Resort Gyeongju och Sugar Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gyeongju genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gyeongju

från 541 SEK
från 885 SEK
från 971 SEK

Vad säger resenärer om Gyeongju?

9,8
Historieälskare
7,5
Äventyrsresenärer
6,3
Friluftsmänniskor
6,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (9)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Gyeongju, engångs hem den mäktiga Shilla dynastin, priser rutinmässigt som en av Sydkoreas mest populära turistattraktioner. Med sina tumli gravhögar, gamla astronomi tornet, Bulguksatemplet och vackra Seokguram grotta, det är en perfekt stad att turnera med hyrda cyklar, och är aldrig vackrare än under våren cherry blossom (bot ggot) säsong.

Juney Ham
Juney HamMinato
2012-11-19

Jag här besöker min fars barndom stampar skäl. Det finns många historiska sevärdheter och det finns också ett centrum med affärer, restauranger och barer. Vi hade middag på en mycket lågmäld koreansk restaurang och maten var fantastisk (sedan igen, har mat i allmänhet under hela denna resa varit fantastiskt).

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
2017-01-06

Jag fick verkligen Gyeongju, främst för det faktum att det är kulturella centrum Korea. Det är trevligt att se en hel del av historien här ifrån, buddhistiska tempel gravar kungar. Om du verkligen vill lära sig om gamla historia och kultur Korea, är Gyeongju en plats att gå.

Steve Wong
Steve WongSingapore
2015-08-09

Unescos världsarv

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 479 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gyeongju är augusti, med ett genomsnitt på 725 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 541 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 559 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gyeongju är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 19,1 °C/66,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,5 °C/25,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Gyeongju är Pohang (KPO) (22,76 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ulsan (31,38 km) Taegu (50,38 km)

Planera en resa till Sydkorea