Chungju

19 apr. 201920 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chungju inkluderar Andamiro Country house, Suanbo Hot Spring Land och Milano Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chungju genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chungju

från 405 SEK
från 381 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 581 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chungju är augusti, med ett genomsnitt på 702 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 665 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 657 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chungju är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 12,8 °C/55,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,3 °C/86,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,7 °C/19,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Chungju är Cheongju (CJJ) (48,19 km).Övriga närmaste flygplatser inkluderar: WonJu (49,33 km)

Planera en resa till Sydkorea