Plettenberg Bay

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Plettenberg Bay inkluderar Harker House, Lasalle och Aqua Dreams Premier Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Plettenberg Bay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Plettenberg Bay

från 481 SEK
från 792 SEK
från 985 SEK

Vad säger resenärer om Plettenberg Bay?

9,8
Friluftsmänniskor
9,1
Backpackers
9,0
Äventyrsresenärer
7,1
Nattuggla
7,0
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (10)
Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-07-25

Pletternberg bay är förmodligen den bilden perfekt vykort destination du väntade längs Garden Route. Det har flera bra stränder till sitt förfogande och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att tillgodose alla resenärer. Med utmärkta matställen och massor av trevliga barer till hands, det finns aldrig en tråkig stund i Plett. Som ett resultat har detta ett skapat lite av en partystämning under skolloven sommaren, men om du vill undvika part besökare, då staden är säkert tillräckligt stor för att hålla avståndet.

zzoukbuzz
zzoukbuzz
2014-05-05

Liten stad vid stranden. Men kolla in posh husen kring :). Utmärkt omgivning. Plats att kyla av stranden och gå hundarna.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Plett (som det kallas) erbjuder ett antal attraktioner för besökare att göra SAS Garden Route: en rad härliga stränder, bra fisk och skaldjur, och en anständig bar scen. Det är lite bebyggda för min smak, men den fantastiska Robberg halvön vid viken västra kanten är fantastiskt, och ett av de bästa exemplen på Sydafrikas orörd natur.

Florencia Pettigrew Prada
Florencia Pettigrew PradaSan Francisco
2017-01-06

Min man och jag tillbringade 15 dagar mellan jul och nyår och vi tillbringade 3 härliga dagar i Plett. Det är en stor strand stad där många sydafrikaner tillbringar sin semester. Massor av familjer men bra ställen att äta och ha en bra tid.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 657 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Plettenberg Bay är december, med ett genomsnitt på 1 337 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 821 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 955 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Plettenberg Bay är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 14,0 °C/57,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 26,4 °C/79,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,2 °C/45,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Plettenberg Bay är Plettenberg Bay (PBZ) (5,41 km).

Planera en resa till Sydafrika