Pietermaritzburg

2 feb. 20203 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pietermaritzburg inkluderar Anew Hotel Hilton, Imperial Hotel by Misty Blue Hotels och Road Lodge Pietermaritzburg baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pietermaritzburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Pietermaritzburg

från 738 SEK
från 1 426 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Pietermaritzburg är augusti, med ett genomsnitt på 1 026 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 588 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Pietermaritzburg är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 24,3 °C/75,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 30,5 °C/86,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,3 °C/43,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Pietermaritzburg är Pietermaritzburg (PZB) (3,37 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Durban King Shaka International (70,58 km)

Planera en resa till Sydafrika

I och omkring Pietermaritzburg