Durban

7 mars 20208 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Durban inkluderar Hilton Durban, The Grange Guest House och Lembali Lodge Luxury Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Durban genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Durban

från 569 SEK
från 762 SEK
från 1 362 SEK

Vad säger resenärer om Durban?

9,8
Matälskare
9,8
Friluftsmänniskor
7,6
Familjeresenärer
6,7
Affärsresenärer
6,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (26)
Mahmood Jagot
Mahmood JagotDurban
2016-03-24

Vacker, inom en timme eller två u kan vara i ett naturreservat eller berg. Naturligtvis är det en kuststad med vackra stränder kramade av den varma Indiska oceanen.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Med sina fina stränder, bra restauranger (yay kanin chow!), Och färgstark blandning av Zulu och indiska kulturer, är Durban en plats som också kan folk bris förbi på väg upp till Jo'burg. Walk längden på stränder och njuta av solen, handla i Victoria marknad för hantverk och kryddor, och äta ditt hjärta ut - Durban är mer än värt en natt eller två av din tid.

Paul Grobbelaar
Paul GrobbelaarChicago
2012-12-24

Även om jag besökte Durban många år sedan, jag har hört via vänner och familj att det inte har förändrats mycket under de senaste åren. Nya eller ska jag omformulera relativt ny marina världen sägs vara en sensation.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2012-12-06

Durban är den 3: e största staden i Sydafrika, men det har den största indiska befolkningen utanför Asien. Det är också en mycket upptagen containerhamnstad. På grund av den indiska inflytandet i Zulu land, är vibe i Durban mycket unik och verkligen intressant.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 637 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Durban är november, med ett genomsnitt på 1 100 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 737 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 763 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Durban är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 25,3 °C/77,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 29,3 °C/84,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 10,6 °C/51,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Durban är Durban King Shaka International (DUR) (28,68 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pietermaritzburg (65,05 km)

Planera en resa till Sydafrika