Bloemfontein

7 apr. 20208 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bloemfontein inkluderar Bains Lodge, African Lodge och BON Hotel Bloemfontein Central baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bloemfontein genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bloemfontein

från 468 SEK
från 567 SEK
från 801 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 419 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bloemfontein är oktober, med ett genomsnitt på 739 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 530 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 559 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bloemfontein är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 17,8 °C/64,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,7 °C/81,9 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 0,8 °C/33,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Bloemfontein är Bloemfontein (BFN) (7,57 km).

Planera en resa till Sydafrika