Jämför och spara på hotell i Torsby

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Torsby

Använd vår karta för att hitta hotell nära Torsby eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Torsby. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Torsby - jämför billiga hotell i Torsby

Torsby är en mångsidig ort i norra Värmland belägen ungefär 10 mil norr om Karlstad, endast 3,5 mil från norska gränsen. En både fartfylld och stillsamt vacker plats som bjuder på allt från närhet till stora naturupplevelser, kulturhistoria, alpin skidåkning i Branäs & Hovfjället, fiske och motorsport. Äventyraren kan åka timmerflotte på Klarälven och för den kulturintresserade finns populära konstgårdar och unik finnkultur. Bo på bekvämt hotell centralt i stan nära shopping, på bed and breakfast eller njut av boende på hotell eller camping med utsikt över sjön Fryken. Eller varför inte på ett snösäkert sporthotell med skidtunnel där du kan utöva sommarskidåkning.

Var ska man bo i Torsby?

Centrum

Torsby är en liten stad med nära till det mesta och trevlig att promenera i. För dig som vill bo nära shopping och mysiga fik finns trevliga hotell mitt på torget. I natursköna gamla bruksområdet i centrala Torsby kan du välja ett personligt boende i äkta sekelskiftesmiljö.

Sjönära

I Torsby med omnejd finns oräkneliga naturreservat med vacker natur. Bo på hotell, bed and breakfast eller på camping med vidunderlig utsikt över sjön Fryken. Du kan också välja bed and breakfast mysigt beläget vid sjön Nedre Brocken, vid foten av Hovfjället. Skön avkoppling eller full aktivitet, du väljer själv inriktning.

Snösäkert

För dig som gillar snö och längdskidåkning finns Torsbys sporthotell som erbjuder sportboende och konferensboende i direkt anslutning till Torsby Skidtunnel: snösäker skidåkning och välpreparerade spår året runt. Det är inte heller långt till Branäs, med en av Sveriges modernaste skidanläggningar med tillgång många olika typer av boenden på skidavstånd från backarna. Lika populärt är närbelägna Hovfjället, med boende i en sydlig fjällnatur med fin skidåkning vintertid i en avstressande miljö.

Att göra i Torsby

Det finns många anledningar att besöka Torsby – i alla årstider. Naturen är en: välj bland 60-talet naturreservat, många med fina vandringsleder och utsiktspunkter. Lockar mysterier? Besök lilla byn Röjden, känd för korset vid Mikkola, där vegetationen naturligt skapat ett kors, och kittlande spökerier vid Välgunaho. Finnskogen är ett måste, för både natur-och kulturälskare: ett område som på 1600-talet koloniserades av finska nybyggare, svedjebönder som fick fram stora skördar ur askan efter bränd skog. Med sin egen kultur och eget språk satte de avtryck och i Torsby kan några av deras rökstugor idag besökas. Utöver skidåkning och fiske lockar paddling många besökare. Många exotiska äventyr väntar, som att bygga din egen flotte eller gå på bäversafari. Värmländsk rally är också en höjdpunkt för många besökare, med evenemang som Svenska Rallyt, VM och EM i Rallycross. Med hyrbil hinner du uppleva Torsbys alla guldkorn under vistelsen.

Flyg till Torsby

Hitta flyg till Torsby Fryklanda Flygplats.

Informationen på sidan är från november 2017.